Emlakjet

İstanbul Bahçelievler Satılık Daire

araması için 1,862 ilan bulundu
search
Bahçelievlercancel
İstanbulcancel
1 - 30 arasındaki ilanlar listeleniyor.

Bahçelievler Satılık Daire Arayanlara Yol Gösterecek Bilgiler

İstanbul’un Avrupa Yakasında bulunan Bahçelievler satılık daire seçenekleriyle dikkat çeken muhitlerden biridir. Yüzölçümü 16.7 kilometre olan Bahçelievler, 11 mahalleden oluşan bir ilçedir. Osmanlı döneminde ormanlarla kaplı olan Bahçelievler, avlanma ve mesire yeri olarak kullanırken günümüzde yaklaşık 600 bin nüfusu olan büyük bir yerleşim alanı haline gelmiştir. Bahçelievler'de kiralık evlerin metrekare birim fiyatı ortalama 14 TL, Bahçelievler satılık ev seçeneklerinin ortalaması 3000 TL'dir.

 

Bilhassa Çobançeşme ve Yenibosna mahallerinde yoğunlaşan iş merkezleri ve büyük markaların sanayi tesisleri sayesinde ekonomik anlamda güç kazanmış bir ilçedir. Hem işyerleri hem de yaşam alanları açısında büyük bir gelişim gösteren Bahçelievler, emlak anlamında oldukça değerli ve cazip seçenekler sunmaktadır. Siz de Bahçelievler’de bir ev sahibi olmak istiyorsanız, en güncel seçenekler için Emlakjet’i ziyaret edebilirsiniz. 

 

Bahçelievler Satılık Daire Arayanlar İçin İlçede Bulunan Mahalle Seçenekleri

İstanbul’un yaşam alanı olarak en çok tercih edilen bölgelerinden biri Bahçelievler’dir. Bahçelievler ilçesinde, 11 mahalle bulunmakta olup bu mahalleler;

 

  • Bahçelievler mahallesi
  • Hürriyet mahallesi
  • Çobançeşme mahallesi
  • Siyavuşpaşa mahallesi
  • Şirinevler mahallesi
  • Zafer mahallesi
  • Fevziçakmak mahallesi
  • Kocasisnan Merkez mahallesi
  • Yenibosna Merkez mahallesi
  • Cumhuriyet mahallesi
  • Soğanlı mahallesi olarak sıralanabilmektedir. 

 

Bahçelievler İlçesinin en çok tercih edilen mahallelerinden biride Şirinevler mahallesidir. Emlakçıdan veya sahibinden satılık daire Bahçelievler Şirinevler ilanlarını dilerseniz sitemizden inceleyebilirsiniz. Bahçelievler ilçesinde Yeni Cami, Çinili Cami, Yeşil Camii başta olmak üzere birçok cami bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Marmara Üniversitesi fakültesi ve birçok lise ve ilkokula ev sahipliği yapmaktadır. Spor kulüpleri, sağlık kuruluşları, parklar, spor tesisleri ve kültür merkezleriyle dikkat çekmektedir. Her türlü imkânı barındıran, modern bir yerleşim yeri olan Bahçelievler’de en uygun satılık daire seçeneklerine Emlakjet üzerinden ulaşabilirsiniz. 

 

En Güncel İlanlarla Bahçelievler Satılık Daire Seçenekleri

Bahçelievler satılık daire ilanlarına birçok alternatifle ve en güncel şekilde dilerseniz web sitesi üzerinden dilerseniz mobil uygulamamız üzerinden ulaşabilirsiniz. Bahçelievler satılık ev seçeneklerinde sahibinden, müteahhitten ya da emlak ofisinden olan ilanları ayrı listelerde inceleme şansına sahipsiniz. İncelediğiniz her ilanda, satılık daireye ait tüm iç ve dış özellikleri görebilir, dairenin fotoğraflarını inceleyebilirsiniz. 

 

Bahçelievler Satılık Daire Seçeneklerine En Hızlı Şekilde Ulaşın

Emlakjet olarak sitemizi ve mobil uygulamamızı tamamen ziyaretçilerimizin kulanım kolaylığını düşünerek tasarladık. Sitemizi ya da mobil uygulamamızı ziyaret ettiğiniz aradığınız daireye hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz için tüm fonksiyonlar eklenmiştir. Bahçelievler satılık daire ilanlarında akıllı filtreleme özelliği ile aşağıdaki kolaylıklara kavuşursunuz.

 

  • Dairede olmasını istediğiniz oda sayısını,
  • Dairede olmasını istediğiniz banyo sayısını,
  • Dairenin olmasını istediğiniz konumu,
  • Dairenin sahip olmasını istediğiniz dış özellikleri,
  • Dairenin sahip olmasını istediğiniz iç özellikleri seçebilir, detaylı arama yapabilirsiniz. 
  • Bu özellik sayesinde istediğiniz özelliklere sahip olan ilanlar listelenir ve siz gereksiz ilanlar arasında dolaşırken vakit kaybetmezsiniz. 

 

Emlakçıdan veya sahibinden satılık daire Bahçelievler seçeneklerinin arasında, Bahçelievler’in tüm mahallerinde farklı seçeneklere ulaşabilirsiniz. Satın alacağınız evin konum özellikleri, iç ve dış özellikleri, etrafındaki sosyal olanaklar gibi birçok kriter satış fiyatını ve emlak değerini etkilemektedir. Haritada görüntüleme seçeneğimiz ile Bahçelievler satılık daire seçeneklerini harita üzerinde görebilir, kolayca fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

İlanları Haritada Görüntüle
Emlakjet
Emlak Haberleri
2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Mart Ayı Gayrimenkul Raporu

18 Nisan 2024

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Şubat Ayı Gayrimenkul Raporu

15 Mart 2024

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

2024 Ocak Ayı Gayrimenkul Raporu

16 Şubat 2024

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

Lüks yaşamın ve yatırımın adresi: DAM...

9 Şubat 2024

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

2023 Aralık Ayı Gayrimenkul Raporu

19 Ocak 2024

Emlakjet
Bjk Logo

BJK Erkek Basketbol Takımı Sponsoru

EmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjetEmlakjet
EmlakjetEmlakjetEmlakjet

Emlakjet bir

iLab

grup şirketidir

Kariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.netKariyer.net
Emlakjet.com © 2006-2024 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.