Türkiyedeki Özel Yurtlar: Tekirdağ Öğrenci Yurtları

Yeni eğitim - öğretim yılının kayıtlarının başlamasına birkaç aylık zaman kalmışken, Tekirdağ'daki öğrenci yurtlarını sizin için derledik...

DEMİRKAYA RESİDENCE ÖĞRENCİ EVİ

Oda Seçenekleri: 3 ve 2 kişilik odalar Kapasite:  40 lüks daire ve 200 yatak -Demirkaya Residence 24 saat kayıt yapan 24 farklı kamera, alarm sistemi ve güvenlik elemanları ile korunmaktadır. -Binanın ana giriş kapısı elektronik şifre ile koruma sistemi ile sürekli kilitlidir. -Giriş çıkışlar sürekli kontrol altında tutulur ve yabancıların binaya girmesi kesinlikle mümkün değildir. -24 saat boyunca görev yapan eğitimli özel güvenlik ekibi ile tüm öğrencilerimizin güvenliği sağlanmaktadır. -Her hangi bir yangın anında ise her daire ve koridorlarda bulunan duman detektörlerimiz tehlikeyi önceden haber verirler.. Telefon: 0 282 624 79 89 Fiyat: Kişibaşı 4 bin lira *1 yıllık öğrenim Adres: Büyük Demir Kaya Çarşısı Yenice – Tekirdağ (İstanbul yönünden, Tekirdağ merkeze gelmeden 10 km önce, e-5 üzerinde)

SEÇKİN YÜKSEK ÖĞRETİM KIZ-ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONLARI

Oda Seçenekleri : 1-2 kişilik odalar Odalarda; -Merkezi ısıtma sistemi, -Özel tasarımlı oda eşyaları, -Ortopedik  yatak, -Elbise dolabı, -Her öğrenciye özel çalışma masası ve sandalye, -Pansiyonun her alanında kablosuz internet yayını, -24 saat sıcak su, -Nevresim takımı, yorgan ve yastık pansiyon yönetimi taraından verilmektedir. Adres: Degirmenalti Mah.Akademi Sokak No:8 Merkez/T.dağ Telefon: 0 282 293 10 35 Fiyat: 2 kişilik oda: 350 lira 1 kişilik oda:450 lira *İki aylık peşinat ödemesi yapıldıktan sonra aylık 350 lira olarak 8 taksitte ödeme yapılmaktadır.Ücretler aylık olarak belirtilmiştir.

AKIN APART KIZ ÖĞRENCİ PANSİYONU

Kapasite:39 Oda Seçenekleri: 2 kişilik odalar Odalarda; - Müstakil yatak, kitaplık, kilitli gardrop - Buzdolabı, televizyon, mutfak - Her öğrenciye birer adet masa sandalye - Çamaşır makinesi ve ütü-ütü masası - Telefon - Kablosuz internet bağlantısı - WC-lavabo ve duşlar - Etüt odası ve kantin - Muffak - 24 saat sıcak su- Kalorifer, Hidrafor Adres: Hürriyet Mah. Dereağzı Cad. No:53 – Tekirdağ Telefon: 0282 261 2727 Fiyat: 175-200 lira *Fiyatlar aylık olarak belirtilmiştir.

Demirkaya Öğrenci Evi

Demirkaya Yurt

Tekirdağ Demirkaya Öğrenci Yurdu

Tekirdağ Öğrenci Pansiyonu

Demirkaya Öğrenci Yurdu

Seçkin Öğrenci Yurdu

Seçkin Öğrenci Pansiyonu

Tekirdağ Seçkin Öğrenci Pansiyonu

Tekirdağ Seçkin Pansiyon

Tekirdağ Öğrenci Yurtları

Akın Kız Yurdu

Akın Kız Yurdu Tekirdağ

Akın Öğrenci Yurdu

Akın Öğrenci Yurdu Tekirdağ