Sinpaş’tan sonra Eroğlu ve Özdilek de Bursa’da

Bursa’nın gelişen potansiyeli, yeni otobanın yapılması, Körfez’de köprünün yapılması ve ulaşımın kısa sürede sağlanması ile İstanbul’daki konut yatırımcılarını da cezbediyor. Bursa Modern ile şehre yatırım yapan Sinpaş GYO’nun ardından Eroğlu ve Özdilek gibi önemli holdingler de yeni projelerin satışlarını sürdürüyor

StartFragment

İstanbul’daki konut yatırımcılarının şehir dışında proje başlattığı iller arasına Bursa’nın katılması, var olan gayrimenkul potansiyelini düşününce çok şaşırtıcı değil. Zira, yeni otobanın yapılması, Körfez’de köprünün yapılması ve ulaşımın kısa sürede sağlanması, yatırımların burada karlı hale gelecek olmasında etkili... Sinpaş GYO’nun hayata geçirdiği Bursa Modern projesinin ardından Eroğlu ve Özdilek de şehre yatırım yapan firmalar arasında yer alıyor.

Eroğlu Harmony Towers ile bahçeli teraslı evler tasarladı

Eroğlu Gayrimenkul’ün İstanbul dışında hayata geçirdiği ilk konut projesi olan Harmony Towers, Bursa’nın hızla gelişen Nilüfer ilçesinde bulunuyor. Harmony Towers projesi, sakinlerine bahçe keyfini yaşatan 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kuleleri ve Alışveriş Caddesi’ni barındırıyor. 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde 160 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede her daireye bahçe keyfi yaşatan teraslar var. Projenin yaklaşık 5500 m² büyüklüğündeki iç avlusu bulunmakla birlikte 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların yer aldığı projenin sosyal tesislerinde sakinlerin ücretsiz faydalanabileceği, bir adet açık yüzme havuzu ile çocuk havuzunun bulunduğu fitness salonu, çok amaçlı spor sahası Alışveriş Caddesi (AVC), 5 bin 500 metrekara büyüklüğünde özel peyzaj alanı, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Teslimatların başladığı proje, banka kredisiz 48 ay vade imkânı ve 3 bin TL’den başlayan metrekare birim fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Özdilek Holding’den Bursa’da Orange City’yi satışa çıkardı

Türkiye’nin en köklü firmalarından Özdilek Holding, 2013 yılında Eskişehir’de hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra, Bursa’da da yeni bir konut projesine daha imza atıyor.  Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden Nilüfer – Fethiye’de hayata geçirilen ve 9 blok 116 daireden oluşan Orange City; 15 bin metrekare alan üzerinde 9 blok ve 116 daire olarak hayata geçirilirken modern mimarisi, yenilikçi tasarımı ve sosyal alanları ile dikkatleri üzerine çekiyor. “Burada Hayat Var” sloganıyla yaşamın daha konforlu ve fonksiyonel olması için tasarlanan Orange City, 5000 metrekarelik yeşil alanı, 560 metrelik koşu parkuru, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu ve saunasıyla yaşam kalitenizi bir üst seviyeye çıkarıyor. Modern mimarisiyle; 118 metrekareden 321metrekareye kadar farklı büyüklükte daireler sunan Orange City’de, 16 adet 2+1, 74 adet 3+1 ve 26 adet 4+1 dubleks daireler yer alıyor. Projede daireler 437 bin TL’den başlıyor.

EmlakJet Haber

EndFragment