Artık Gayrimenkul Sektörü İçin de Emoji Görselleri Var!

Ah şu emojiler, nelere kadir! Bazen kelimelerin ifade edemediği hislere tek başlarına göğüs gerebiliyorlar. Sanal yazışmaların eğlencesi emojiler, son günlerde daha da popüler olmaya ve hemen hemen bütün sosyal medya araçlarında kullanılmaya başlandı.

İş dünyasından, sosyal hayata kadar pek çok alanda insanların kendisini ifade etme yolu olarak gördüğü emoji sembolleri artık yaşantımızın adeta bir parçası oldu. Her ne kadar ufacık simgelerden oluşuyor olsalar da aslında bir sürü şeyi tek başlarına ifade edebiliyorlar.

En iyi mimik görselleri olarak hayatımıza giriş yapan ardından da her sektöre ve alana yönelik görsellerin geliştirildiği emojiler sayesinde insanlar artık hislerini daha kısa ama çok daha net bir şekilde anlatabiliyor. Durum böyle olunca da hem yazmaya uğraşmadan hem de çok daha eğlenceli bir şekilde hislerimizi veya anlatmak istediklerimizi ifade edebiliyoruz. Yani emojiler çıktı çıkalı, uzun uzun yazışmalar tarih oldu da diyebiliriz.

Birine mi kızdık hemen bir emoji yolla ya da bir olaya mı sevindik hemen başka bir emoji yolla derken normal şekilde yazışamaz olduk. Bu durumdan kimsenin şikayetçi olduğunu da hiç sanmıyoruz. Hatta tam aksine bu sevimli sembollerin insan ilişkilerini çok daha eğlenceli hale getirdiklerini ve hayatımıza da eğlence kattıklarını söyleyebiliriz. Bu gidişle emoji ifadeleri her geçen gün daha fazla hayatımızda yer edineceğe benziyor.

Artık Gayrimenkul Sektörü İçin de Emoji Görselleri Var!

REmojis Gayrimenkul Sektörünün Hislerine Tercüman Oluyor!

Neredeyse her sektör için ayrı semboller geliştiriliyorken şimdiye kadar gayrimenkul alanı için herhangi bir çalışma yapılmamıştı. Neyse ki artık gayrimenkul sektör çalışanlarının da hislerine tercüman olabilecek Emlak Emojileri geliştirildi. Bu uygulama ile hem emlakçılar hem de emlak sektörüyle ilgilenenler artık rahat bir oh çekebilir!

Açılımı Real Estate Emojis olan REmojis uygulaması, emlak profesyonellerinin iş dünyalarında karşılaşmış oldukları çeşitli durumları sevimli erkek ve kadın karakterleriyle grafiğe döküyor. Bir evin sunumunun yapılmasından listelenmesine, satışından tebriklere kadar aklınıza gelebilecek her türlü grafik bu uygulamada yer alıyor.

Üstelik yeni geliştirilen REmojis uygulaması emlakçıların işlerini de fazlası ile kolaylaştırıyor. Artık araba kullanırken bile listenizde bulunan bir evin satılıp satılmadığına yönelik gelen bir mesaja hem dikkatinizi dağıtmadan hem de çok kolay bir şekilde “satıldı” emojisi ile cevap verebilirsiniz.

Artık Gayrimenkul Sektörü İçin de Emoji Görselleri Var!_1

Örneğin, evin satışa çıktığını haber verirken veya satıcıya yeni gelen kaç adet teklif olduğunu söylerken bu sembolleri kullanmak işinize çok daha fazla heyecan katmanızı sağlayabilir. Hatta biraz daha ileri gidelim ve bir satış yaptığınızda veya alıcıya anahtarları teslim ettiğinizde “Welcome Home” yazılı sembolü göndererek, müşterinize bir tebrik kartı göndermeye ne dersiniz?

Remojis uygulaması üstelik bu kadar ile de sınırlı değil. Tüm bunlara ek olarak, kullanıcılara karakterleri kişileştirme olanağı da sunuyor. Erkek emlakçı, kadın emlakçı, genç emlakçı veya yaşlı emlakçı gibi farklı özelliklere sahip yedi adet karakter içerisinden size ve karakterinize en uygun olanı seçebiliyorsunuz.

Eğer sizde gayrimenkul sektörü ile ilgileniyorsanız uygulamayı indirerek, emoji anlamları nelermiş keşfedebilir ve özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Android kullanıcılarının 2 dolar karşılığında kullanılabilecekleri bu uygulamaya, iOS kullanıcıları çok daha düşük fiyatlarla sahip olabiliyor.

0 Takipçi