Beşiktaş’ta Yaşamak Aradığını Bulmaktır!

Beşiktaş kiralık daire ilanlarını gezerek hayalinizdeki evi bulabilirsiniz. Gün batımını seyredip, ufak yürüyüşlerle sporunuzu tamamlayıp bir kafede kahvenizi yudumlamak sizi çok iyi hissettirecek eminiz.

Gün batımlarıyla meşhur sahili püfür püfür esen rüzgarı ile Beşiktaş’ta kumpirinizi yerken, uzun uzun düşünürsünüz burada yaşamanın duygusunu.

Beşiktaş’ta Yaşamak Aradığını Bulmaktır!

Beşiktaş Kiralık daire ilanlarına baktığınızda o güzel sokaklarından vazgeçemeyeceğinizi siz de hissedersiniz. Semt sakinlerinin çok hızlı şekilde “kahvaltıya inelim” dediği kahvaltıcılar sokağı, hafta sonları sizi kahvaltıya çağırırcasına yapar tereyağlı omletleri.

Bir de martılara simit mi atsak dediğiniz vapurları ile kocaman bir dünyadır aslında Beşiktaş. Kalabalıklardan sıkıldınız ve temiz bir hava mı almak istiyorsunuz? Haydi güzel bir yürüyüşe Yıldız Parkına…

Beşiktaş’ta Yaşamak Aradığını Bulmaktır!_1

Unutmadan bir de Maçka Parkı var ki şöyle çimenlere uzanıp gökyüzünde sizi karşılayan dalları saymaya başladığınızda usulca gözlerinizi kapatıp püfür püfür bir rüzgar eşliğinde öğle uykunuzu yaparsınız.

Barbaros meydanında dans ederek kaykay yapan, paten kayan gençler neşeleriyle karşılar sizi. Genç hissedersiniz Beşiktaş’ta.

Beşiktaş’ta Yaşamak Aradığını Bulmaktır!_2

Beşiktaş kiralık daire ilanlarına bakıp ev kiraladınız diyelim, akşam balıkçılar çarşısına şöyle bir gider yolunuz, acaba hangisini seçsem diye uzun uzun düşündürür, oltadan daha yeni çıkmışçasına tazecik görünen bu balıklar.

Ha bir de efkarlandınız diyelim, bir semtte değil bir ülkede gibi hissedersiniz Beşiktaş’ta. Çıkın ve taraftarlarla haykıra haykıra tezahürat edin, Beşiktaşlı olmasanız da Beşiktaşlıymışçasına bağırmak sizi çok rahatlatacak emin olun…

Kim demiş Beşiktaş kalabalık ve huzursuz! Huzur arayanındır.

0 Takipçi