Kadıköy Satılık Daire Almak İsteyenler Bu Yazı Sizin İçin

İstanbul’un en köklü ilçeleri arasında yer alan Kadıköy, gerek kültür ve sanatın merkezlerinden biri olması gerekse de ulaşım olanaklarından ötürü pek çok güzelliği ve kolaylığı içinde barındırıyor.

İnsanları, ulaşım olanakları, gece hayatı, esnafı, belediyesi, gün batımı, sahili ile İstanbul’un hem mütevazi hem de köklü semti olan Kadıköy’ü sevebilmeniz için çok sayıda sebebiniz var. Eğer sizde Kadıköy satılık daire arayanlardansınız kesinlikle bu yazımızı okumalı ve neden Kadıköy’de oturmanız gerektiğinin cevaplarını bulabilirsiniz.

İşte Kadıköy’e taşınmanız için geçerli olan 5 sebep;

1) Tam Bir Etkinlik Merkezi Olması

İstanbullular için sinema, müzik, tiyatro, sergi gibi çeşitli etkinlikler denildiği zaman ilk akla gelen yerlerin başında Kadıköy geliyor. Genellikle Kadıköy dışında bir yerde düzenlenen etkinliklere ulaşma çabası bazen zorlu ve çekilmez bir hal alabiliyorken, Kadıköy’de yaşayanlar için bu durum dert olmaktan çıkıyor. Evinizden çıkıp hiç taşıt ihtiyacı hissetmeden yürüme mesafesinde bulunan kültür-sanat merkezlerine ulaşabilir ve etkinliklere katılarak sosyalleşebilirsiniz.

2) Denizi Görmek İçin Çaba Harcamaya Gerek Kalmaması

Kadıköy’ün hemen hemen her yerinden denizi görmek için yaklaşık 5 ile 10 dakika kadar yürümeniz yeterli. Kadıköy’ün semtlerinin çoğu için bunu söylemek mümkün. Fenerbahçe, Erenköy, Moda, Caddebostan, Suadiye ve Bostancı satılık daire seçenekleri ile sizlerde denize özlem duymadan, İstanbul’un setresinden uzak kalabilirsiniz. Günün yorgunluğunu hafta içi iş çıkışı deniz kenarında atarak birazda olsa stresi hayatınızdan uzaklaştırabilirsiniz.

3) Komşuluğun Ölmediği Nadir Yerlerden Olması

Kadıköy’de hem yaşlı hem de genç nüfusun bir arada, huzurla komşuluk ilişkilerini sürdürebildiklerine tanıklık etmek oldukça mümkün. Kadıköy’de oturuyorsanız imrendiren komşuluk ilişkilerine ve kedileriyle mutlu mesut yaşayan tatlı bir teyzeye rastlamanız an meselesi.

4) Ulaşımın Sanıldığından da Kolay Olması

Eğer sizde Kadıköy sakinlerindenseniz en cool cafe ve barlara, pek çok etkinliğe de yakınsınız demektir. Üstelik tüm bunlara ulaşabilmek için ulaşım karmaşasının içerisine girmenize de gerek kalmıyor. Ulaşım açısından da istediğiniz yere en kolay ulaşım seçenekleri ile ulaşmanız mümkün. Metro, dolmuş, metrobüs, deniz otobüsü ve vapur gibi pek çok farklı ulaşım seçeneği ayağınızın altında. Özellikle Avrupa yakasına geçmek için trafiğe hiç girmeden direk deniz yolu veya metrobüs kullanabilirsiniz.

5) “Sanat Sokakta” Diyenlerin Buluşma Noktası Olması

Kadıköy sokakları için adeta bir sanat galerisidir de diyebiliriz. Yel Değirmeni mahallesinde bulunan duvar resimleri, kaldırımlardan ruhunuza dokunan Cemal Süreya şiirleri, Bahariye ve Moda’da her an görebileceğiniz heykeller ve tarihi binalar Kadıköy’de sokak sanatının varlığını adeta kanıtlar nitelikte. Sokaklarda yürürken her ana bu örneklerden biri ile karşılaşabilir ve yüzünüzde oluşacak gülümsemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Tarihi, sanatı ve denizi sevenlerdenseniz tercihinizi Moda’dan yana kullanabilirsiniz. Kadıköy Moda satılık daire seçeneklerini inceleyerek her güne huzurla başlayabilirsiniz.

Sizde tercihinizi huzurdan, ulaşım kolaylalığından, sanattan ve kültürden yana kullanıyorsanız istanbul Kadıköy satılık daire seçeneklerini inceleyebilir ve Kadıköy'lü olmanın ayrıcalığına erişebilirsiniz.

0 Takipçi