Uygun Ev Fırsatlarını Kaçırmadan Hayalinizdeki Eve Kavuşun

Döviz kurundaki hareketlilik ve yaşanan belirsizlik konut satın almayı düşünenleri de kısa bir süreliğine duraksatmış ve etkilemişti. Ancak gayrimenkul sektörü birbirini takip eden ve sektör liderlerinin önderlik ettiği güç birliği kampanyaları ile belirsizliğin ortadan kalkmasını sağlamışa benziyor.

Gayrimenkul sektörü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğini de alarak 28 Ağustos tarihinde yeni bir kampanya başlattı. 31 Ekim’e kadar sürecek olan bu kampanya kapsamında konut fiyatlarında %10 ile %20 arasında indirim uygulanması planlanıyor. Buna ek olarak %20 olan peşinat oranının yarı yarıya düşmesi ve %2’yi aşan konut kredi faizlerinin de 120 ayda 0.98’e çekilmesi bekleniyor.

Hem belli konut projelerinde indirim kampanyasına gidilmesi hem de konut alımlarında peşinat ve faiz oranlarında kolaylık sağlanması ile yeniden ev satın almayı düşünenlerin sayısı da artmaya başladı. Eğer sizde gayrimenkul sektöründeki bu hareketlilikten ve ayrıcalıklardan yararlanarak ev sahibi olmak istiyorsanız 200 Bin- 300 Bin TL arası uygun ev seçeneklerini Emlakjet farkı ile inceleyebilir ve hayalinizdeki eve en uygun bütçeler ile ulaşabilirsiniz.

Kaçırılmayacak Acil Satılık Daire Fırsatları

İçerisinde bulunduğumuz bu dönemde elindeki gayrimenkulü paraya çevirmek isteyenlerin sayısında da gözle görülür bir artış söz konusu. Her an acil satılık daire veya kelepir satılık daire başlıklarından oluşan ilanlar ile karşılaşmanız mümkün. Acil paraya ihtiyaç duyulduğu için değerinin altında satışa sunulan 2. el evleri değerlendirerek karlı bir yatırım yapabilirsiniz.

Krizi avantaja çevirebilmenizi sağlayacak kelepir satılık daire veya uygun daire seçeneklerini sitemizden inceleyerek hayalinizdeki eve hayal bile edemeyeceğiniz bütçeler ile sahip olabilirsiniz.

0 Takipçi