Ayazağa’daki ‘sanayi dönüşümü’nden Vadikoru doğdu

Invest İnşaat, İstanbul’un Maslak, Levent, Nişantaşı gibi noktalarının alternatifi olarak gösterilen Ayazağa’da sanayi dönüşümünün parçası olacak Vadikoru’yu satışa çıkardı. 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari üniteden oluşan projenin üç tarafı Belgrad Ormanları ile çevrili

Maslak ’ın komşusu konumundaki Ayazağa bölgesinde, Türk Telekom Stadyumu ve Seyrantepe Metrosu’na, Havaray ve Vadistanbul AVM’ye 300 metre uzaklıkta yeni bir proje bugün satışa çıkarıldı. Ayazağa Cendere bölgesindeki sanayi dönüşümün bir parçası olacak Vadikoru, 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari üniteden oluşuyor ve fiyatlar konutlarda 8 bin TL, ofislerde ise 3 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa sunuluyor.

200 milyon TL’lik yatırımla başlıyor

Projenin tanıtım toplantısında konuşan Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, 200 milyon TL’lik yatırım ile geliştirdikleri Vadikoru ’nun Ayazağa’da bulunan nadide arazilerden biri olmasının yanında sanayi dönüşümü olarak hayata geçirilmesinden dolayı da gayrimenkul sektörü için büyük bir önem taşıdığını kaydetti. Uçar, “Bu anlamda sektördeki yatırımlarımızın büyük kısmını Ayazağa ve çevresinde yoğunlaştırdık. Yaklaşık 10 yıllık bir süre içinde Ayazağa’da faaliyet göstermeye devam edeceğiz. Ortak girişimle bölgedeki ilk yatırımımız olan Vadistanbul projemizle Türkiye’nin en büyük sanayi dönüşümünü geliştirdik” diye konuştu.

Geniş cam persfektifle aydınlık bir tasarım var

Üç tarafı Belgrad Ormanları ile çevrili olan proje , 20 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Türkiye’nin önemli mimari ofislerinden İki Design’ın da kurucusu olan Murat Kader tarafından tasarlanan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler in büyüklükleri 67 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiyor. Vadikoru’da geniş cam yüzeyler, hem manzaranın keyfine varılmasına imkân verecek hem de güneş ışığının daha çok içeriye girmesini sağlayarak enerji tasarrufuna ve dolayısıyla da çevreye katkı sağlamak amacıyla tasarlandı. Vadikoru ofis bloklarında ise her katın 6 bağımsız bölümden oluşmasının yanında 133 ve 257 metrekare aralığında ofisler sunuluyor. Yola cepheli ticari birimlerinde ise; toplamda 12 adet olan birimler, 278 metre kare ile 1.484 metrekare aralığında seçenekler bulunuyor.

Belgrad Ormanı’yla çevrili konumunun yanı sıra 6 bin 500 metrekare peyzaj ve sosyal yaşam alanına sahip Vadikoru, doğa ve şehir yaşamını bir araya getiriyor. Zengin sosyal donatı alanlarıyla geliştirilen projede alışveriş caddesi, açık – kapalı otopark, hamam, sauna, fitness salonu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahasıyla yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi