DAP Yapı’da topraktan senetle satışta son gün 19 Aralık

DAP Yapı, Validebağ Konakları, Teras Kule ve DAP İzmir projelerinde topraktan senetle satış kampanyasını 19 Aralık’a kadar uzattı. Ek olarak Validebağ Konakları ve Teras Kule’de 60; DAP İzmir’de ise 36 ay vade avantajı sürüyor

DAP Yapı , “Gökyüzü Bahçeleri” konseptiyle hayata geçirdiği Teras Kule, Validebağ Korusu’nun yanı başında yer alan Validebağ Konakları ve İstanbul dışındaki ilk projesi DAP İzmir’de topraktan senetle ev sahibi olma fırsatı sunan uygulamasını 19 Aralık tarihine kadar uzattı. Validebağ Konakları ile Teras Kule’de % 5 peşinata ek vade farksız 60 ay senetli ödeme fırsatı bulunuyor. DAP İzmir’de ise faizsiz 36 ay vadelendirme imkanı sunuluyor.

DAP İzmir’de taksitler 2.300 TL’den başlıyor

Validebağ Konakları projesinde 1+1’den 6+1’e değişen konut alternatifleri sunulurken proje Üsküdar’da, Boğaz Köprüsü ile Avrasya Tüneli’ne yakın konumuyla öne çıkıyor. Rezidans, ofis ve mağazalardan oluşan Teras Kule projesi Kartal’da yer alıyor; stüdyo 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuyor. DAP İzmir’de ise 199.000 TL’den başlayan fiyatlar, 2.300 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

Emlakjet Haber

0 Takipçi