Doğanın içinde akıllı ofis konsepti Kuzey Yakası’nda

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir’de 373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinliği de içerisinde barındıran Kuzey Yakası projesine başladı. % 10 peşinatla ofis sahibi olunabilen proje, parklar ve doğa içinde yatay ve akıllı ofis konseptine de sahip olmasıyla bölgede bir ilki oluşturuyor

Başakşehir, Emlak Konut GYO tarafından yeni bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. Toplamda 373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinliği de içerisinde barındıran Kuzey Yakası’ndaki doğayla iç içe akıllı ofis ler satışa çıkarıldı. Projenin en önemli özelliği, parklar içinde yeşil bir alan üzerinde yatay ve akıllı ofis konseptini taşıması.

Otel, ofis, konser salonu, kongre merkezi olacak

Bölge ile uyum sağlayacak, doğa ile iç içe az katlı ofis ve ticari ünitelerin olduğu proje ile iş yaşamını Kuzey Yakası’nda yeniden yorumladıklarını belirten Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Kuzey Yakası içerisinde ofisler ve ticari alanların yanı sıra; otel, spor kompleksi, konser salonu, sosyal tesisler, çocuk alanları ve hayvanat bahçesi gibi faaliyet alanlarının dışında bir de dünya metropollerinde görmeye alıştığımız devasa bir şehir parkı yer alıyor. Projede toplamda 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı geliştirildi. Projenin 7 bloğunda ticaret ve ofis işlevi tanımlanmış olup geriye kalan 2 bloğu otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı” diye konuştu.

Fiyatları 349 bin TL’den başlıyor

Yüzde 10 peşinatla ofis sahibi olunabilen Kuzey Yakası projesinde 18. ve 36.ayda yüzde 10 ara ödeme yapılıyor, kalan konut bedeli ise 120 ay Tüfe aylık yüzde 0.50 vade farkı eşit veya sabit artan taksitle ödeniyor. Projede yüzde 20 peşinde 24 ay, yüzde 30 peşinatta 36 ay, yüzde 40 peşinde 48 ay, yüzde 50 peşinde ise 60 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Proje kapsamındaki otel bloğu 153 adet odası, beraber çalışabileceği kongre merkezi ve fitness-sauna-havuz gibi sosyal alanlarıyla hizmet verecek. Kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 metrekarelik fuaye ve 2100 metrekarelik lobi alanından oluşmaktadır. Proje kapsamında ayrıca basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu birimlerinden oluşan tesis toplam 996 seyirci kapasitesine sahip olacaktır.”

Bölgede Emlak Konut 13.000 bağımsız bölüme imza attı

Başakşehir ’de hayata geçirilen “Kuzey Yakası” ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurum, “1995 yılında pilot bölge olarak çalışmalara başlanan ve 2003 yılından sonra süratle atılımların hızlandığı örnek bir şehircilik anlayışı ile planlı ve altyapılı olarak gelişmeye devam eden Başakşehir bölgesinde, Emlak Konut olarak yaklaşık 13.000 bağımsız bölüm, ulaşım, altyapı ve gerekli sosyal donatıların inşasını gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Başakşehir konum itibariyle 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu, Entegre Sağlık Kampüsü, stadyumlar, resmi kurum binaları ve üniversite gibi devletimizin büyük ölçekli yatırım projeleri ile her geçen gün değerine değer katan bir bölge olma özelliğini hiçbir zaman kaybetmeyecek potansiyeliyle ön plana çıkıyor” diye konuştu. Kurum, halen merkez olarak planladıkları alanda 5.000 kişilik cami ile birlikte aynı zamanda Halkalı-3.Havalimanı metrosu, Başakşehir-Kayaşehir metrosu, Başakşehir-Olimpiyat Tramvay duraklarını ve otoparkları barındıran 25.000 metrekare alanlı meydan projesinin yapımına da devam ettiklerini kaydetti.

Emlakjet Haber

0 Takipçi