Emlakta girişimci adaylarına ücretsiz seminer

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik eden çalışmalarını sürdürüyor. Firma, hâli hazırda gayrimenkul sektöründe çalışan ya da gelecekte çalışmayı planlayan girişimci adayları için 28 Ekim’de The Marmara Taksim Hotel’de ücretsiz, sertifikalı bir seminer düzenliyor

Profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına, katılımın ücretsiz olduğu sertifikalı bir seminerle devam ediyor. 28 Ekim 2017 Cumartesi günü 13.00-16.30 saatleri arasında The Marmara Taksim Hotel’de düzenlenecek seminerde, eğitmen Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektöründe çalışmaya yönelik önemli ipuçları verecek. RE/MAX bünyesinde eğitimler veren Barış Kılıçarslan, çok satan Satışın Şifreleri kitabının da yazarı.

Herkese açık bir seminer

Seminerde, gayrimenkul sektörü nde kalıcı olmanın yolları, doğru hedef belirleyerek hedefe ulaşmak ve doğru alıcı-satıcı ile çalışmak gibi başlıklar ele alınacak. Ücretsiz ve sertifikalı seminere sektörde görev yapan ya da kendi işini kurarak görev yapmayı planlayan herkes katılabiliyor. Sınırlı kontenjana sahip kariyer seminerine katılmak için, RE/MAX’ın internet sitesinden kayıt yaptırılması gerekiyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi