‘En İyi Ofis Mimarisi’ ödülü Vadikoru’ya

Invest İnşaat’ın karma kullanım projesi Vadikoru’nun ofis blokları, European Property Awards’ta “En İyi Ofis Mimarisi” kategorisinde ödülün sahibi oldu. Yapının geniş cam yüzeyleri hem güneş ışığından daha fazla yararlanılmasını hem de şehir manzarasının içeri taşınmasını sağlıyor

Invest İnşaat projesi Vadikoru, gayrimenkul sektörünün prestijli ödüllerinden International Property Awards’un Avrupa ayağı European Property Awards 2017’de “En İyi Ofis Mimarisi” ödülünü kazandı. 26 yıldır düzenlenen ödül töreninin gala gecesi Londra’daydı. Karma kullanım projesi Vadikoru ’ya verilen ödülü, Invest İnşaat’ın çalıştığı mimarlık ofisi iki design’ın kurucusu ve projenin de mimarı olan Murat Kader aldı.

84 bağımsız ofis bulunuyor

Hem konut hem de ofis ünitelerine sahip Vadikoru projesi Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 3 konut bloğunda 242 daire ve 12 ticari üniteye sahip projenin ödüllü 2 ofis bloğunda ise genişlikleri 133 ile 1.000 metrekare aralığında değişen 84 adet bağımsız ofis bulunuyor. Yapının geniş cam yüzeyleri hem güneş ışığından daha fazla yararlanılmasını hem de şehir manzarasının içeri taşınmasını sağlıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi