Evinin değerini bir tıkla Emlakjet ve Endeksa ile bul!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com ve bağımsız gayrimenkul veri merkezi Endeksa işbirliğiyle alıcılar, yaşamak istedikleri bölgenin demografik özelliklerinden seçim sonuçlarına uzanan ayrıntılı analizini Emlakjet.com’da bulabiliyor. Alıcılar konutun özelliklerini girerek gerçek fiyatını da bir tıkla öğrenebiliyor

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com ve bağımsız gayrimenkul veri merkezi Endeksa , evini satmak ve yeni ev bulmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak yeni bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda satılık ya da kiralık ev arayanlar, yaşamak istedikleri bölgenin demografik özelliklerinden seçim sonuçlarına uzanan ayrıntılı analizini Emlakjet.com’da bulabiliyor. Ev almak veya satmak isteyenler ise konut özelliklerini girerek satış fiyatı için yapılan değerlendirmeyi öğrenebiliyor, daha ayrıntılı bir değerlendirme için evin Endeksa Uzmanları tarafından ziyaret edilmesini talep edebiliyor.

Kimlerle komşu olacağını ‘Bölgesel Analiz’le öğrenme fırsatı

Emlakjet.com’da satılık ya da kiralık konut arayanlar, diledikleri bölgenin yaşam tarzlarına ve beklentilerine ne kadar uygun olduğunu görebiliyor. Bölgesel Analiz özelliği sayesinde bölgenin nüfus yoğunluğu, yaş ortalaması, eğitim düzeyi, sosyo-ekonomik yapısı, daha çok hangi şehirden insanların bu bölgede yaşadığı gibi ayrıntılı demografik bilgilere ulaşabiliyor. Aynı şekilde il, ilçe ve mahalle bazında seçim sonuçlarını öğrenebiliyor.

“Evim gerçekte ne kadar?” diyenler için kolaylık

Emlakjet.com ve Endeksa işbirliği evinin değeri konusunda doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmak isteyenler için de önemli kolaylıklar sunuyor. Ev almak ya da satmak isteyen bireysel kullanıcılar ve gayrimenkul danışmanlarına yönelik Evinin Değerini Öğren uygulaması kullanıcılara konutun özelliklerini girerek gerçek fiyatını görme imkanı sunuyor. Evimi Eksper Ziyaret Etsin seçeneği ile daha ayrıntılı bir değerlendirme için eve Endeksa Uzmanı yönlendirilmesi talebinde bulunulabiliyor.

“Ev alım satım süreçlerinde en büyük ihtiyaç doğru bilgi”

Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, iş birliğine ilişkin değerlendirmesinde, “Emlakjet olarak hayalindeki evi arayanlara yaratıcı çözümler sunmak için teknolojik altyapımıza önemli yatırım yapıyoruz. Bunun yanında ev arama ya da satma deneyimine katkıda bulunacak ürün ve hizmetler geliştiren inovatif şirketlerin hizmetlerini kullanıcılarımızla buluşturmak da bizim için çok önemli. Bu kapsamda gayrimenkul veri ve değerleme merkezi olarak sektöre yeni bir bakış açısıyla yaklaşan Endeksa.com ile kurduğumuz iş birliğini çok değerli buluyoruz. Ev alım satım ve kiralama süreçlerinde kişilerin en büyük ihtiyaçlarının başında doğru bilgiye erişim geliyor. Biz de bu iş birliği ile ev arama sürecinde olanlara aradıkları bölgenin detaylı bilgilerini sunarak, yaşam tarzlarıyla uyumlu seçimler yapmalarını desteklemeye çalışıyoruz. Evin değerini ölçen ve gerektiğinde bir uzman ile daha ayrıntılı bilgi sunan hizmetlerimizle hem ev alıp satmak isteyen bireysel kullanıcılara hem de iş ortaklarımız olan emlak ofislerine destek olmayı hedefliyoruz. Bu iş birliğiyle arama deneyimini kolay, hızlı ve keyifli hale getiren Emlakjet.com’da kullanıcılarımıza sunduğumuz katma değeri bir üst seviyeye taşımaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Endeksa veritabanı anlık olarak güncelleniyor

Evinin değerini bir tıkla Emlakjet ve Endeksa ile bul!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO’su Görkem Öğüt, Endeksa teknolojisini şöyle aktardı: “Endeksa.com olarak gayrimenkul değerleme de dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanıyoruz. Sisteme herhangi bir konutun konum ve özelliklerini giren herkes piyasa değerine anında ulaşıyor. Endeksa veritabanı, Türkiye genelinde faaliyet gösteren Endeksa değerleme uzmanlarının tüm illerde yaptığı araştırmalarla anlık olarak güncelleniyor. Bu bilgiler öncelikle analiz ediliyor, tutarlılık ve doğruluk kontrollerinden geçiriliyor. Yeterli güvenilirlik düzeyine ulaşmayan veriler analizlere dahil edilmiyor. Ardından, Endeksa makine öğrenimi yöntemlerini kullanarak düzenli aralıklarla bölgesel düzeyde değer tahmin modelleri inşa ediyor. Bu modellerle kullanıcının girdiği kriterlere göre değer tahmini yapılıyor. Endeksa kullanıcıları, il, ilçe, mahalle ya da daha dar ölçekte konut satış ve kira değerlerine anında ulaşıyor, zaman içindeki değer değişim trendlerini de inceleyebiliyor.”

Emlakjet Haber

0 Takipçi