GİSP-YTÜ Sertifika Programı başvurusu 21 Ekim’e kadar

GİSP ve Yıldız Teknik Üniversitesi SEM ortaklığıyla başlatılan ‘Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı’nın yeni dönem kayıtları 21 Ekim’e kadar alınıyor. Başvuruların başladığı program, proje geliştirmeden satış ve pazarlamaya sektöre eğitimli yöneticiler ve çalışanlar kazandıracak

Gayrimenkulün her alanında uzmanlık, önümüzdeki dönemin en önemli gereksinimlerinden biri. Gayrimenkul alanında düzenlediği ‘yuvarlak masa toplantıları’ ile sektörde gündem belirleyen ve sektörün ilk düşünce kuruluşu olarak kurulan Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) de bundan yola çıkarak Yıldız Teknik Üniversitesi SEM’in ortaklığı ile 2017 Bahar döneminde başarıyla tamamladığı ‘Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı’nın yeni dönem başvurularını başlattı. Başvuruların 21 Ekim’e kadar süreceği belirtildi.

72 saatlik program finanstan tasarıma çok geniş bir yelpazede

Katılımcılarına, gayrimenkul sektöründeki tüm konularda eğitim verecek şekilde hazırlanan ve program sonunda uzmanlık sertifikası vererek sektöre eğitimli yöneticiler ve çalışanlar kazandırmayı hedefleyen 72 saatlik programda; katılımcılar, gayrimenkul sektörünün üst düzey yöneticilerinden ve Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenlerinden, proje geliştirmeden hukuka, satış-pazarlamadan gayrimenkul değerlemeye, finanstan mimarı tasarıma kadar uzanan çok geniş bir yelpazede teorik ve pratik eğitim alıyorlar.

Çoklu bakış açısı için donanım şart

Programın sektöre olan katkılarını değerlendiren GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş, ‘Bu kadar büyük paraların harcandığı bir sektörün daha fazla okullu yönetici tarafından yönlendirilmesi gerekir’ dedi. Çoklu bir bakış açısı gerektiren gayrimenkul sektöründe, bir profesyonelin, hukuktan, ekonomiye, planlamadan, değerlemeye birçok konuda bilgisi olması gerektiğini vurgulayan Gümüş, bundan hareketle GİSP’in sektöre açık fikirli, sistematik düşünceyle yoğrulmuş yeni yüzler kazandırmayı hedeflediğini sözlerine ekledi.

GİSP ve Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Gayrimenkul Geliştirme Sertifika Programı’ ile ilgili detaylı bilgi için Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’ndan Gökhan Çivrilli’den ve [email protected] mail adresinden bilgi alınabiliyor.

GİSP-YTÜ Sertifika Programı başvurusu 21 Ekim’e kadar

Emlakjet Haber

0 Takipçi