Hemen teslim 186 bin TL’lik evler müzayede ile satışta

Turyap, Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde oturmaya hazır 504 konutu 28 Aralık’ta saat 11.00'de açık artırmayla satışa çıkarıyor. 1+1’den 4+1’e değişen ve hemen teslim edilebilir konutların fiyatları 186 bin TL’den başlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile sözleşme imzalayan emlak pazarlama ve aracılık şirketi Turyap, Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde tamamı bitirilmiş 504 konutu 28 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 11.00'de açık artırmayla satışa çıkarıyor. Başakşehir Kayabaşı'nda Emlak Konut projesinin son parselinde satışa çıkan ve hemen teslim edilebilir 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerindeki konutların fiyatları 186 bin TL'den başlıyor.

Katılım minimum 5 bin TL teminatla

5 bin TL'den başlayan teminatla açık artırmaya katılmanın ardından bir ay sonra % 25'i, kalan ödeme de üç ay sonra banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. Mülk sahiplerine farklı yaşam alanları sunan proje inşaatı süren Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında yer alıyor. Başakşehir bölgesi; yakın zamanda açılmış olan 3. Köprü bağlantısı, yapımı devam eden 3. Havalimanı'na yakınlığı ile sahiplerine katma değer sağlıyor. Emlak Konut Başakşehir Evleri Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek olan müzayede ile ilgili detaylı bilgiye Turyap'ın internet sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi