İş Portföy’den Nidakule’ye yatırım hamlesi

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın aldı. Yatırımcıların böylece yeni gözdesi olacak proje, İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında yer alıyor

Tahincioğlu Holding’in bu yılın ilk çeyreğinde tamamladığı Nidakule Ataşehir Batı projesi, portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşu İş Portföy’ün kurucu ve yöneticisi olduğu Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu’nun üçüncü yatırımı oldu. İlk yatırımlarını Ağustos ayında Ankara ve Antalya’da bulunan ticari gayrimenkullere yapan Fon, “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi. Ofis çalışanlarına farklı bir yaşam sunmayı hedefleyen A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir Batı, iş dünyasının gelişmekte olan bölgesinde ve İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında yer alıyor.

Değer artışı ve istikrarlı getiri vadediyor

İş Portföy tarafından Temmuz ayında ihraç edilmiş ve nitelikli yatırımcılardan 440 milyon TL büyüklüğünde talep toplamıştı. İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcıların bireysel birikimleriyle ulaşamayacakları ölçekteki ticari gayrimenkullere yatırım yaparak elde edilen kira geliri ve değer artışı ile uzun dönemli ve istikrarlı getiri sağlamayı amaçlıyor.

İstanbul Finans Merkezi’nin hemen yanında yer alan A+ ofis projesi Nidakule Ataşehir Batı, 45 bin metrekare inşaat, 25 bin metrekare kiralanabilir alanı ile iş dünyasının yeni gözdesi olacak. Her katta bulunan balkon ve teraslar, 4 metrenin üstündeki tavan yüksekliği, açılabilen pencereler, gün ışığından faydalanan mekânlar ve özenle kurgulanmış sosyal alanlarla ferah bir çalışma ortamı sunan Nidakule Ataşehir Batı, teras bahçeleriyle keyifli yeşil alana sahip, metroya ve her iki köprüye yakın konumda bulunuyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'nın en çok tercih edilen iş merkezi Ataşehir’de ofis çalışanlarına farklı yaşam sunacak olan Nidakule Ataşehir Batı, Leed Gold sertifika adayı A+ ofis projeleri arasında yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi