Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya

Önderler İnşaat güvencesiyle Bodrum Konacık'ta hayata geçirilen Konacık Amazon Evleri projesinde müstakil bloklardan oluşan konutlar akıllı ev teknolojisiyle inşa ediliyor. 2012 sonunda konut teslimlerinin yapılması hedeflenen tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları ise 450 bin liradan başlıyor.

Bodrum Konacık'ta eşine çok az rastlanan tek katlı mimari anlayışla hem büyük hem de küçük aile fertleri için büyük kolaylık sağlayan ve güvenli yaşam alanı inşa eden Önderler İnşaat, Konacık Amazon Evleri'nde her detayı sizler için düşündü. Doğal yaşam alanlarının akıllı ev teknolojisiyle birleştirilerek sunulduğu projedeki teknolojide tek kumandayla media yönetimi, güvenlik ve ekstra ilaveler bulunuyor. Doğal yaşama zarar vermeden dizayn edilmiş olan Konacık Amazon Evleri, 12 adet tek katlı ve 4 adet dubleks olmak üzere toplamda 16 müstakil bloktan meydana geliyor.  Tek katlı konut alanlarının 264 metrekare ile 269 metrekare arasında değiştiği projede dubleks evler 212,5 metrekare olarak tasarlandı. Amazon Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ise 450 bin liradan başlıyor ve 550 bin liraya kadar yükseliyor. Bodrum'un ulaşım, konum ve alt yapı anlamında en gelişmiş semti Konacık'ta konumlanan  Amazon Evleri projesinde teslimlerin 2012 yazında yapılması hedefleniyor. İç tasarımlarında birinci sınıf ve Avrupa standartlarına uygun malzemelerin kullanıldığı Amazon Evleri'nde ankastre mutfak, vitra  banyolar, her odada klima+yerden ısıtma sistemi, zeminlerde salon&mutfak birinci kalite seramik, yatak odalarında birinci kalite laminat parke, A sınıfı Pvc doğrama ve ısıcam özellikli yalıtımlı camlar yer alıyor.

EmlakJet Haber

Konacık Amazon Evleri İletişim

0 532 653 07 44

Konacık Amazon Evleri

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya

Konacık Amazon Evleri

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_1

Önderler İnşaat güvencesiyle Bodrum Konacık\'ta hayata geçirilen Konacık Amazon Evleri projesinde müstakil bloklardan oluşan konutlar Control 4 akıllı ev teknolojisiyle inşa ediliyor.

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_2

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_3

Konacık Amazon Evleri

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_4

Bodrum\'un ulaşım, konum ve alt yapı anlamında en gelişmiş semti Konacık\'ta konumlanan Amazon Evleri projesinde teslimlerin 2012 yazında yapılması hedefleniyor.

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_5

Amazon Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ise 450 bin liradan başlıyor ve 550 bin liraya kadar yükseliyor.

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_6

Konacık\'ta konumlanan Amazon Evleri projesinde teslimlerin 2012 yazında yapılması hedefleniyor.

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_7

Doğal yaşama zarar vermeden dizayn edilmiş olan Konacık Amazon Evleri, 12 adet tek katlı ve 4 adet dubleks olmak üzere toplamda 16 müstakil bloktan meydana geliyor. Alanların tek katlı konutlarda 264 metrekare ile 269 metrekare arasında değiştiği projede dubleks evler 212,5 metrekare olarak tasarlandı.

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_8

0 532 653 07 44

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_9

Bodrum Konacık\'ta eşine çok az rastlanan tek katlı mimari anlayışla hem büyük hem de küçük aile fertleri için büyük kolaylık sağlayan ve güvenli yaşam alanı inşa eden Önderler İnşaat, Konacık Amazon Evleri\'nde her detayı sizler için düşündü. Doğal yaşam alanlarının akıllı ev teknolojisiyle birleştirilerek sunulduğu projede Control4 teknolojisi kullanılıyor

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_10

Konacık Amazon Evleri Ulaşım Krokisi

Konacık Amazon Evleri Bodrum'da 450 Bin Liraya_11
0 Takipçi