Makyol Yaşam’da eski evi getir, yenisine taşın!

Makyol, Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi için “Eski evini getir, yenisine taşın” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yatırımcıların mevcut evlerinin ekspertizlerle belirlenecek değeri peşinata sayılacak. Aradaki fark ise 0 faizle 36 ay taksitlendirilecek. Metro ve yapım aşamasındaki metroya yakın bir noktadaki projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor


Makyol
, Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi için sıra dışı bir kampanya başlattı. Projeden ev almak isteyenler peşinatı, eski evleriyle ödeyebilecek. Makyol’un yönlendireceği ekspertizler, ilçe fark etmeksizin yatırımcıların eski evlerinin değerini belirleyecek ve bu bedel peşinat olarak sayılacak. Peşinatla yeni ev fiyatı arasında kadar meblağ ise % 0 faizle, 36 aya kadar taksitlendirilebilecek. Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler sunuluyor. Kampanya ise, sınırlı sayıda daire için geçerli.

Metrobüs ve metroya yakın bir konumda

Proje E-5 Karayolu, metrobüs ve yapım aşamasında olan Beylikdüzü metro durağı’na yakın bir mesafede yer alıyor. Ayrıca Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi, Marmara Park ve Migros AVM projeye maksimum 5 dakika yürüme mesafesinde. Makyol Yaşam Beylikdüzü’ndeki sosyal donatılar arasında ise sosyal tesis, havuz, kafe, spa, sauna ve fitness salonu gibi alanlar yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi