Tekirdağ’ın Tatil Cenneti Marmara Ereğlisi

Doğal güzellikleri ve ulaşım kolaylığı ile tatilcilerin ilgisini çeken Marmara Ereğlisi, Tekirdağ'da yer alıyor.

Trakya kıyısında, Marmara’nın içine doğru uzanan bir burnun ucunda yer alan Marmara Ereğlisi, Tekirdağ'a 38 kilometre, İstanbul'a ise 90 kilometre mesafede bulunuyor. İstanbul’a yakın olması sebebiyle özellikle hafta sonu tatil yapmak isteyenlerin rağbet gösterdiği Marmara Ereğlisi’nin sahil şeridinde yer alan, rüzgarın ve dalgaların meydana getirdiği ilginç şekildeki taşların bulunduğu Kına Taşı ve eskiden korsanları gözetlemek için kullanıldığı düşünülen Güngörmez Mağarası görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Üç tarafı denizle kaplı bir yarımada şeklinde olan Marmara Ereğlisi’nde yaklaşık 30 kilometre uzunluğunda olan kıyı şeridindeki plajların yanı sıra deniz sporlarına elverişli koylar da bulunuyor. Son yıllarda turizm alanında önem kazanan Marmara Ereğlisi’nde satılık ve kiralık yazlıklar, müstakil evler ve daireler ile Namık Kemal Üniversitesi’ne ait yüksekokulunun çevresinde öğrencilere uygun kiralık odalar ve daireler bulunuyor. Her bütçeye hitap eden otel ve pansiyonların yer aldığı Marmara Ereğlisi’nde en çok tercih edilen otel ve pansiyonlar arasında Çayır Pansiyon, Yıldız Apart, Sahil Motel, Heraklia Otel, Kumsal Motel, Klassis Otel ve Özden Pansiyon yer alıyor.

EmlakJet Haber

Doğal güzellikleri ve ulaşım kolaylığı ile tatilcilerin ilgisini çeken Marmara Ereğlisi, Tekirdağ\'da yer alıyor.

Tekirdağ’ın Tatil Cenneti Marmara Ereğlisi

Eskiden korsanları gözetlemek için kullanıldığı düşünülen Güngörmez Mağarası görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor.

Tekirdağ’ın Tatil Cenneti Marmara Ereğlisi_1

Rüzgarın ve dalgaların meydana getirdiği ilginç şekildeki taşların bulunduğu Kına Taşı görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor.

Tekirdağ’ın Tatil Cenneti Marmara Ereğlisi_2

Rüzgarın ve dalgaların meydana getirdiği ilginç şekildeki taşların bulunduğu Kına Taşı görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor.

Tekirdağ’ın Tatil Cenneti Marmara Ereğlisi_3

Son yıllarda turizm alanında önem kazanan Marmara Ereğlisi’nde satılık yazlıklar cazip fiyatlarla satılıyor.

Tekirdağ’ın Tatil Cenneti Marmara Ereğlisi_4

Son yıllarda turizm alanında önem kazanan Marmara Ereğlisi’nde uygun fiyatlarda kiralık yazlıklar bulunuyor.

Tekirdağ’ın Tatil Cenneti Marmara Ereğlisi_5

Trakya kıyısında, Marmara’nın içine doğru uzanan bir burnun ucunda yer alan Marmara Ereğlisi, Tekirdağ\'a 38 kilometre, İstanbul\'a ise 90 kilometre mesafede bulunuyor.

Tekirdağ’ın Tatil Cenneti Marmara Ereğlisi_6
0 Takipçi