Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu

Çatı katı dekorasyonunun püf noktaları ve birbirinden şık çatı katı dekorasyonu örnekleri...

Evinizde bir türlü nasıl değerlendireceğinize karar vermediğiniz bir çatı arası-çatı katı var. Ya da çatı katı olan bir evi satın almayı veya kiralamayı düşünüyorsunuz... İşte size birkaç çatı katı dekorasyonu önerisi...

- Çoğu çatı katında en önemli problem, çatıdaki eğimden kaynaklanan yer sorunudur. Çatı katınızdaki tavan yüksekliklerine özel dolaplar ya da raflar kullanarak ölü noktaları şık birer depolama alanına çevirebilirsiniz.

- Kullanacağınız oturma gruplarında ya da sandalyelerde sırtı alçak modelleri tercih ederseniz tavanı olduğundan daha yüksek österebilirsiniz.

- Çatı katınıza koyacağınız duvar ya da rafları dışarıdan bir marangoza yaptırırsanız, hazır alacağınız dolapları bir yerlere sığdırmak zorunda kalmaz, stres yaşamazsınız.

- Paravanlar çatı katınızı birden fazla alana bölmek konusunda size dekoratif çözümler sunabilir. Yatak bölümünüzle, çalışma alanınızı ya da çalışma alanınızla, oturma bölümünüzü paravanlarla birbirinden ayırabilirsiniz.

-Eğer dubleks bir eviniz varsa çatı katınızı yatak odası olarak kullanmak en mantıklısı. Burada kendiniz için özel ve bağımsız bir alan yaratabilir, sade bir dekorasyonla geniş bir yatak odasına sahip olabilirsiniz.

-Çatı katlarındaki en önemli sorunlardan biri de alçak tavandan kaynaklanan baş çarpmaları. Burada algıları biraz keskinleştirmek için. Tavanların alçak bölgelerini dikkat çeken renkleri boyayabilirsiniz.

- Çatılarda unutulmaması gereken en önemli noktalardan biri ise, izolasyon konusudur. En üst katta yer alan evinizi ve eşyalarınızı sular altında bulmak ya da izolasyonsuz bir ortamda kışın buzdolabında yazın ise hamamdaymış hissine kapılarak yaşamak istemiyorsanız, çatı izolasyonuna mutlaka dikkat etmelisiniz.

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_1

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_2

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_3

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_4

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_5

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_6

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_7

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_8

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_9

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_10

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_11

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_12

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_13

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_14

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_15

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_16

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_17

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_18

Örneklerle Çatı Katı Dekorasyonu_19
0 Takipçi