Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor

Bir evin olmazsa olmazıdır mutfaklar... Özellikle bayanların çokça vakit geçirdiği bu yer hem göz zevkimizi ön planda tutmalı hemde kullanışı açısından rahatlık sağlamalı... Sanatı, gelenekselliği ve modernliği bir arada harmanlayan modeller alışılmışın dışında iddialı bir konseptle karşımıza çıkıyor. Renk seçeneklerine baktığımızda kırmızı, turuncu gibi canlı tonlarında içinde bulunduğu ahşap ve lake yüzeylerle bezenmiş mutfaklar göz dolduruyor. Mutfağınızı yenilemek istiyorsanız sizler için seçmiş olduğumuz modellere bakmadan geçmeyin...

Bir evin vazgeçilmezidir demiştik mutfaklar... Mutfakta sadelikten yana olanlar daha çok beyaz ve krem gibi renk seçeneklerine yönelirken, geleneksel çizgiden vazgeçmeyen bayanların tercihi ise ahşap ve lakeden yana oluyor. Ahşap ve lake dokulara sahip mutfaklar her yıl olduğu gibi yine vazgeçilmezler arasında, hem kullanışlı olması hemde kolay temizlenebilirliği ahşap ve lakeyi cazip kılıyor. Bir de iddialı hanımları unutmamak gerekiyor... Cesaretini evine yansıtan bayanların mutfaktaki renk tercihleri daha çok kırmızı, pembe, mor, sarı ve turuncu olarak göze çarpıyor. Daha çok gençlerin tercih ettiği renkli konseptler mutfakta geçirilen zamanları eğlenceli saatlere dönüştürüyor.

Hem Şık Hem Kullanışlı...

Mutfağa her girişinizde gözünüze hoş görünmesinden daha güzel ne olabilir ki? Değişen zamanla beraber yaşam alanlarımızda günden güne değişiyor. Farklı renk ve modelleri bir bütün olarak gördüğümüz mutfaklarda son yıllarda özellikle ankastre tarz uç noktada yer alıyor. Düzenli bir görünüme sahip olan ankastre mutfaklar şıklık ve zerafetten ödün vermezken kullanım alanınıda bir o kadar ferahlatıyor. Ankastre mutfaklar zamanın çoğunu mutfakta geçiren bayanlara kolaylık sağlarken derli toplu görünümünden de taviz vermiyor.

EmlakJet Haber

Kırmızı mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor

Geleneksel ahşap mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_1

İtalyan mutfak şıklığı

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_2

Krem-Beyaz Lake mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_3

Mor mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_4

Turuncu mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_5

Kırmızı mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_6

Gelenekselliğin ve modernliğin birleştiği çizgi

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_7

Tarzınızı yansıtan modern mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_8

Klasik görünümden uzaklaşmak istemeyenler için...

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_9

Oval mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_10

Ankastre mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_11

Beyaz İtalyan mutfak

Bu Mutfaklar Göz Dolduruyor_12
0 Takipçi