Aydın'ın Yeni Otogarında Temel Atıldı

Aydın-Muğla Karayolunun 7’nci kilometresinde inşaatına başlanılan yeni otogarın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Aydın Valisi Kerem Al başta olmak üzere pek çok siyasi parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Aydın-Muğla Karayolunun 7’nci kilometresinde inşaatına başlanılan yeni otogarın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Aydın Valisi Kerem Al, MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Aydın Garnizon Komutanı Tuğgeneral İbrahim Aydın, Aydın İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Hayri Güleç, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Temel atma töreninde konuşan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu kentin uzun yıllar sıkıntısını çektiği otogar sorunun nihayet çözüldüğünü söyledi. Bu yatırımın kendi dönemlerine denk gelmesinin ayrı bir onur kaynağı olduğunu dile getiren Çerçioğlu, şehrin ortasında sıkışıp kalmış, şehir içi trafiğini de olumsuz etkileyen otogardan kurtulmalarına az kaldığını belirtti. Şoför esnafının haklarını koruyacağını da belirten Başkan Çerçioğlu, şoför esnafın haklarını koruyacaklarını, şehir içi taşımacılığında en iyi şekilde hizmet vermeyen çalışan özel halk otobüslerinin yeni tesislerde de kaliteli ulaşım hizmeti vermeye devam edeceğinden endişe duymaklarını ifade etti. Denizli-İzmir karayolunun üzerindeki mevcut otogarın Aydın'a yakışmadığı gibi şehir içi trafik yoğunluğuna ve hava kirliğine neden olduğunu olduğuna kaydeden Başkan Çerçioğlu 1 Haziran 2013 tarihinde yeni terminal kompleksinin açılmasıyla bu karmaşanın sona ereceğini belirtti.

Şehrin İmajını Değiştirecek

Bir şehre gelenlerin ilk intibaları bakımından terminallerin büyük önem taşıdığını belirten Aydın Valisi Kerem Al ise Aydın’a yakışır bir terminal tesislerinin temelini atmaktan mutluluk duyduğunu belirterek hem şehrin trafiğini rahatlatmak, hem de şehrin algısında, vizyonunda önemli değişikliklere imza atacak yeni terminal kompleksinin şehrin vitrini olacağını kaydetti. Şehir imajının oluşumuna önemli katkılar sağlayacak terminalin en kısa zamanda tamamlanarak kullanıma açılmasını istediklerini belirtt.

EmlakJet Haber

Aydın-Muğla Karayolunun 7’nci kilometresinde inşaatına başlanılan yeni otogarın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Aydın Valisi Kerem Al başta olmak üzere pek çok siyasi parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Aydın'ın Yeni Otogarında Temel Atıldı

Bir şehre gelenlerin ilk intibaları bakımından terminallerin büyük önem taşıdığını belirten Aydın Valisi Kerem Al ise Aydın’a yakışır bir terminal tesislerinin temelini atmaktan mutluluk duyduğunu belirterek hem şehrin trafiğini rahatlatmak, hem de şehrin algısında, vizyonunda önemli değişikliklere imza atacak yeni terminal kompleksinin şehrin vitrini olacağını kaydetti.

Aydın'ın Yeni Otogarında Temel Atıldı_1

Denizli-İzmir karayolunun üzerindeki mevcut otogarın Aydın\'a yakışmadığı gibi şehir içi trafik yoğunluğuna ve hava kirliğine neden olduğunu olduğuna kaydeden Başkan Özlem Çerçioğlu 1 Haziran 2013 tarihinde yeni terminal kompleksinin açılmasıyla bu karmaşanın sona ereceğini belirtti.

Aydın'ın Yeni Otogarında Temel Atıldı_2
0 Takipçi