Ümraniye Avm Hızla Yükseliyor

Temeli geçtiğimiz Mart ayında atılan Alemdağ Caddesi üzerinde, altından metro istasyonu geçen, 200 metre cadde cephesi bulunan Ümraniye Avm & Otel projesi hızla yükseliyor. Mutlu-Mes, Turkuaz-Miltaş ve Uzman İnşaat ortaklığı ile yapılan Ümraniye AVM Çarşı ve Otel projesinin bodrum kat inşaatları neredeyse bitirilmiş durumda.

Temeli geçtiğimiz Mart ayında atılan Alemdağ Caddesi üzerinde, altından metro istasyonu geçen, 200 metre cadde cephesi bulunan Ümraniye Avm & Otel projesi hızla yükseliyor. Mutlu-Mes, Turkuaz-Miltaş ve Uzman İnşaat ortaklığı ile yapılan Ümraniye AVM Çarşı ve Otel projesinin bodrum kat inşaatları neredeyse bitirilmiş durumda. Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Ümraniye AVM & Otel projesi, Anadolu Yakası, Üsküdar-Ümraniye metro hattı geçiş noktalarından biri olan İnkılap Mahallesi, Alemdağ Caddesi üzerinde yer alıyor. Toplamda 18 bin 813 metrekare arazi alanı üzerinde 105 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ümraniye AVM & Otel Projesi tamamlandığında 40 bin metrekarelik kısmında AVM, 7 bin metrekarelik yemek alanı ve 4 bin metrekarelik eğlence bölümü, 4 bin 500 metrekarelik kısmında ise 75 odalı otel ve 105 adet kiralık mağazalar bulunacak. Ümraniye’de inşa edilen ve 2013 yılında işletmeye alınacak olan Ümraniye AVM & Otel’in ayrıca 60 bin metrekarelik kapalı otopark alanı ve sığınak olarak tasarlanmış bir alanı da olacak. İnşaatı İnkılap Mahallesi Alemdağ caddesinde hızla süren kompleks, yine inşaası hızla devam eden Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe Metrosu'nun İnkilap durağı ile entegre olacak. Proje 18 bin 813 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor ve toplamda 5 bodrum, 1 zemin, 4 çarşı katı ve 9 otel katından oluşmak üzere toplam 111 bin 929 metrekare kapalı alana sahip olacak. Ümraniye Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Otel projesinin 2013 yılında tamamlanması hedefleniyor. Projenin dikkat çeken bir diğer yönü de ödüllü ofis Ömerler Mimarlık imzası taşıyor olması. Ömerler Mimarlık, ödüllü çalışması İstinye Park, Mall of İstanbul ve Ak-Asya AVM’deki deneyimlerini bu projeyle Ümraniye'ye taşıyor. Ömerler Mimarlığın, bu projesindeki öncelikleri ise ferah, kolay ve zahmetsiz alışveriş.

EmlakJet Haber

Temeli geçtiğimiz mart ayında atılan Alemdağ Caddesi üzerinde, altından metro istasyonu geçen, 200 metre cadde cephesi bulunan Ümraniye Avm & Otel projesi hızla yükseliyor. Mutlu-Mes, Turkuaz-Miltaş ve Uzman İnşaat ortaklığı ile yapılan Ümraniye AVM Çarşı ve Otel projesinin bodrum kat inşaatları neredeyse bitirilmiş durumda.

Ümraniye Avm Hızla Yükseliyor

Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Ümraniye AVM & Otel projesi, Anadolu Yakası, Üsküdar-Ümraniye metro hattı geçiş noktalarından biri olan İnkılap Mahallesi, Alemdağ Caddesi üzerinde yer alıyor. Toplamda 18 bin 813 metrekare arazi alanı üzerinde 105 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ümraniye AVM & Otel Projesi tamamlandığında 40 bin metrekarelik kısmında AVM, 7 bin metrekarelik yemek alanı ve 4 bin metrekarelik eğlence bölümü, 4 bin 500 metrekarelik kısmında ise 75 odalı otel ve 105 adet kiralık mağazalar bulunacak.

Ümraniye Avm Hızla Yükseliyor_1

Proje 18 bin 813 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor ve toplamda 5 bodrum, 1 zemin, 4 çarşı katı ve 9 otel katından oluşmak üzere toplam 111 bin 929 metrekare kapalı alana sahip olacak. Ümraniye Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile Otel projesinin 2013 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Ümraniye Avm Hızla Yükseliyor_2

Ümraniye’de inşa edilen ve 2013 yılında işletmeye alınacak olan Ümraniye AVM & Otel’in ayrıca 60 bin metrekarelik kapalı otopark alanı ve sığınak olarak tasarlanmış bir alanı da olacak. İnşaatı İnkılap Mahallesi Alemdağ caddesinde hızla süren kompleks, yine inşaası hızla devam eden Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe Metrosu\'nun İnkilap durağı ile entegre olacak.

Ümraniye Avm Hızla Yükseliyor_3

Projenin dikkat çeken bir diğer yönü de ödüllü ofis Ömerler Mimarlık imzası taşıyor olması. Ömerler Mimarlık, ödüllü çalışması İstinye Park, Mall of İstanbul ve Ak-Asya AVM’deki deneyimlerini bu projeyle Ümraniye\'ye taşıyor. Ömerler Mimarlığın, bu projesindeki öncelikleri ise ferah, kolay ve zahmetsiz alışveriş.

Ümraniye Avm Hızla Yükseliyor_4
0 Takipçi