Türkiye’nin İlk Yat Marketi Açıldı

Türkiye'nin ilk yat marketi İzmir Levent Marina'da hizmete girdi. Levent Marina’nın işletmecisi olan Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik şirketinin işbirliği ile hayata geçirilen Yat Market, 365 gün hizmet verecek. İzmir ekonomisine büyük hareketlilik kazandıracak olan Yat Market, 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi.

Türkiye'nin ilk yat marketi İzmir Levent Marina'da hizmete girdi. Levent Marina’nın işletmecisi olan Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik şirketinin işbirliği ile hayata geçirilen Yat Market, 365 gün hizmet verecek. İzmir ekonomisine büyük hareketlilik kazandıracak olan Yat Market, 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi. Türk denizcilik ve yatçılık sektöründe bir ilk olacak olan Yat Market Projesi İzmir Levent Marina’da, yat ve deniz severlerle buluştu. Sadece deniz ve yat tutkunlarının farklı zevklerine, hobilerine cevap verebilen Levent Marina “Yat Market” bünyesinde test sürüş imkânı ile satın almak istenilen yatı anında deneme fırsatı da sunacak. Levent Marina’da kalabalık bir davetli grubunun katıldığı kokteylin ardından açılışı yapılan Yat Market’in açılış kurdelesini İzmir Vali Vekili Ardahan Totuk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir Ticaret Odası Eski Meclis Başkanı Necip Kalkan, Dirinler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Dirin ve Viramar Denizcilik’in sahibi Aslan Şişman birlikte kesti.

"En Kalitelisini En Güzelini Yapıyoruz"

Yat Market’in açılışında yaptığı konuşmasında 1952 yılından beri imalat sanayinde faaliyet gösteren Dirinler Şirketler Grubu firmalarının her zaman en kalitelisini, en güzelini yapmayı, toplum için, ülke ekonomisi için çalışmayı ilke edindiğini belirten Mustafa Dirin, “Biz Dirinler ailesi ve çalışanları olarak her ne yapıyorsak yapalım en güzelini, en kalitelisini yapmakla mükellef olduğumuza inanıyoruz. Bu mecburiyette de bize yol gösteren her zaman ilkelerimiz olmuştur. Bu projede de ilkelerimize bağlı kalarak İzmir için en güzelini yapmayı hedefledik. Yat Market hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. Yat Market’in açılışı ile birlikte İzmir’de önemli bir iş başarıldığını belirten İzmir Vali Vekili Ardahan Totuk ise EXPO adaylık sürecinde bu tür yatırımların İzmir’in elini güçlendirdiğini vurguladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ise Yat Market’i, İzmir’e kazandıran Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik’in sahiplerini kutlayarak bu tür yatırımların artmasını dilediğini belirtti.

EmlakJet Haber

Türkiye\'nin ilk yat marketi İzmir Levent Marina\'da hizmete girdi.

Türkiye’nin İlk Yat Marketi Açıldı

Levent Marina’nın işletmecisi olan Dirinler Şirketler Grubu ve Viramar Denizcilik şirketinin işbirliği ile hayata geçirilen Yat Market, 365 gün hizmet verecek. İzmir ekonomisine büyük hareketlilik kazandıracak olan Yat Market, 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi.

Türkiye’nin İlk Yat Marketi Açıldı_1

Türk denizcilik ve yatçılık sektöründe bir ilk olacak olan Yat Market Projesi İzmir Levent Marina’da, yat ve deniz severlerle buluştu. Sadece deniz ve yat tutkunlarının farklı zevklerine, hobilerine cevap verebilen Levent Marina “Yat Market” bünyesinde test sürüş imkânı ile satın almak istenilen yatı anında deneme fırsatı da sunacak.

Türkiye’nin İlk Yat Marketi Açıldı_2

Levent Marina’da kalabalık bir davetli grubunun katıldığı kokteylin ardından açılışı yapılan Yat Market’in açılış kurdelesini İzmir Vali Vekili Ardahan Totuk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir Ticaret Odası Eski Meclis Başkanı Necip Kalkan, Dirinler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Dirin ve Viramar Denizcilik’in sahibi Aslan Şişman birlikte kesti.

Türkiye’nin İlk Yat Marketi Açıldı_3

Yat Market’in açılışında yaptığı konuşmasında 1952 yılından beri imalat sanayinde faaliyet gösteren Dirinler Şirketler Grubu firmalarının her zaman en kalitelisini, en güzelini yapmayı, toplum için, ülke ekonomisi için çalışmayı ilke edindiğini belirten Mustafa Dirin, “Bu mecburiyette de bize yol gösteren her zaman ilkelerimiz olmuştur. Bu projede de ilkelerimize bağlı kalarak İzmir için en güzelini yapmayı hedefledik. Yat Market hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Türkiye’nin İlk Yat Marketi Açıldı_4
0 Takipçi