Ataşehir, Ümraniye Metrosu'na Bağlanıyor

Ataşehir-Ümraniye arası yeni metro hattı geliyor. Konuyla ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3 bin 600 metre olan Ataşehir-Ümraniye metro hattının etüt çalışmalarının yapıldığını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce, Ataşehir ilçesi Merkez Mahallesi'nde sokak iftarı verdi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftarda masaları tek tek gezen Topbaş, vatandaşlarla sohbet etti ve isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ataşehir-Ümraniye arası yeni metro hattı geliyor. Konuyla ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3 bin 600 metre olan Ataşehir-Ümraniye metro hattının etüt çalışmalarının yapıldığını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce, Ataşehir ilçesi Merkez Mahallesi'nde sokak iftarı verdi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftarda masaları tek tek gezen Topbaş, vatandaşlarla sohbet etti ve isteyenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. İftardan sonra bir konuşma yapan Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul'u farklı bir noktaya getirmeye çalıştıklarını ve daha yapacak çok işleri olduğunu söyledi. Metro hattı için etüt çalışmalarının başladığını sözlerine ekledi. Topbaş, "Sizlerin, halkımızın desteği olmadan başarmamız mümkün değil. 3 bin 600 metre olan Ataşehir-Ümraniye metro hattının etüt çalışmalarını yapıyoruz. Ümraniye'ye giden ve Tepeüstü'ne Üsküdar'dan gelecek olan Metro hattına Ataşehir'liler olarak sizler ulaşacaksınız. Ulaşım en büyük büyük problem. İnşallah çözeceğiz. Sıkıntılar yaşanıyor, biliyorum" dedi.

EmlakJet Haber

Ümraniye\'ye giden ve Tepeüstü\'ne Üsküdar\'dan gelecek olan Metro hattına Ataşehir\'liler olarak sizler ulaşacaksınız. Ulaşım en büyük büyük problem. İnşallah çözeceğiz. Sıkıntılar yaşanıyor, biliyorum\" dedi.

Ataşehir, Ümraniye Metrosu'na Bağlanıyor

Ataşehir-Ümraniye arası yeni metro hattı geliyor. Konuyla ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3 bin 600 metre olan Ataşehir-Ümraniye metro hattının etüt çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Ataşehir, Ümraniye Metrosu'na Bağlanıyor_1

Topbaş, \"Sizlerin, halkımızın desteği olmadan başarmamız mümkün değil. 3 bin 600 metre olan Ataşehir-Ümraniye metro hattının etüt çalışmalarını yapıyoruz.

Ataşehir, Ümraniye Metrosu'na Bağlanıyor_2

İftardan sonra bir konuşma yapan Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak İstanbul\'u farklı bir noktaya getirmeye çalıştıklarını ve daha yapacak çok işleri olduğunu söyledi. Metro hattı için etüt çalışmalarının başladığını sözlerine ekledi.

Ataşehir, Ümraniye Metrosu'na Bağlanıyor_3

ümraniye\'ye giden ve Tepeüstü\'ne Üsküdar\'dan gelecek olan Metro hattına Ataşehir\'liler olarak sizler ulaşacaksınız. Ulaşım en büyük büyük problem. İnşallah çözeceğiz. Sıkıntılar yaşanıyor, biliyorum\" dedi.

Ataşehir, Ümraniye Metrosu'na Bağlanıyor_4
0 Takipçi