Toros Modern'de fiyatlar 128 bin TL'den başlıyor

Oktay İnşaat tarafından Mersin Toroslar’da inşa edilen Toros Modern’de daire fiyatları 128 bin liradan başlıyor.

Mersin Toroslar'da yükselen Toros Modern 5 blok 250 daireden oluşuyor. Tamamı 3+1 şeklinde tasarlanan projede fiyatlar 128 bin TL ile 143 bin TL arasında değişiyor. Kampanya kapsamında sıfır peşinat 12 ay taksit, yüzde 25 peşinat 24 ay taksit gibi alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Anlaşmalı bankalar kanalıyla da uygun faizli kredi kullanılabiliyor. Dairelerde güneş enerjisi tesisatı ve sistemi de kuruluyor. Dağ ve deniz manzaralı Toros Modern sitesinin tamamını besleyen (ortak alanlar ve tüm daireler) jeneratör ile kesintisiz enerji, çift camlı doğramalar ile ısıtma ve soğutmada tasarruf ve konfor BİMS tuğla ile yalıtım, ısıtma ve soğutmada tasarruf ve konfor, mutfakta ankastre ocak, gömme fırın ve davlumbaz hazır montajlı teslim, güneş enerjisi tesisatı ve sistemi, bütün dairelere 3 adet split klima hazır montajlı teslim, bütün dairelerde ortak uydu sistemi ve kablolu TV tesisatı, giriş- çıkış noktalarında güvenlik kulübesi ile çevre güvenliği, bütün dairelere ve blok girişlerine diafon sistemi ile güvenlik ve konfor sağlanıyor. Toros Modern'in sosyal donatıları arasında; kapalı otopark, çocuk parkı, açık hava spor alanları, kafeterya ve süs havuzları, yürüyüş parkurları bulunuyor.

EmlakJet Haber

Toros Modern İletişim

0324 320 02 60

Oktay İnşaat tarafından Mersin Toroslar’da inşa edilen Toros Modern’de daire fiyatları 128 bin liradan başlıyor.

Toros Modern'de fiyatlar 128 bin TL'den başlıyor

Mersin Toroslar\'da Yükselen Toros Modern 5 blok 250 daireden oluşuyor. Tamamı 3+1 şeklinde tasarlanan projede fiyatlar 128 bin TL ile 143 bin TL arasında değişiyor.

Toros Modern'de fiyatlar 128 bin TL'den başlıyor_1

Kampanaya kapsamında sıfır peşinat 12 ay taksit, yüzde 25 peşinat 24 ay taksit gibi alternatif ödeme planları sunuluyor. Anlaşmalı bankalar kanalıyla da uygun faizli kredi kullanılabiliyor. Dairelerde güneş enerjisi tesisatı ve sistemi de kuruluyor.

Toros Modern'de fiyatlar 128 bin TL'den başlıyor_2

Toros Modern\'in sosyal donatıları arasında; kapalı otopark, çocuk parkı, açık hava spor alanları, kafeterya ve süs havuzları, yürüyüş parkurları bulunuyor.

Toros Modern'de fiyatlar 128 bin TL'den başlıyor_3

Mersin Toros Modern kroki.

Toros Modern'de fiyatlar 128 bin TL'den başlıyor_4
0 Takipçi