Tarlabaşı 360 projesine 4 kat talep!

Avrupa’nın “En İyi Kentsel Yenileme” projesi seçilen İstanbul’un merkezi Taksim’de bulunan Tarlabaşı 360’da Kasım ayı sonunda satışa sunulacak 350 adet ofis ve rezidans ünitesinin 4 katı ön talep toplandı. Geçtiğimiz günlerde başlayan ön talep yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor .

Çalık Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi olan Tarlabaşı 360, Kasım ayı sonunda yapılacak genel lansmanı öncesinde yatırımcılardan ve İstanbul’un kalbi Taksim’de yaşamayı hayal edenlerden büyük ilgi görüyor.  Avrupa’nın “En İyi Kentsel Yenileme” projesi seçilerek başarısını tescilleyen Tarlabaşı 360’da lansman döneminde satışa sunulacak toplam 350 adet ofis ve rezidans için 20 günlük sürede yaklaşık 1.400 adet talep toplandı. Dört katına yaklaşan bu talebin yaklaşık yüzde 20’si ise yabancı yatırımcılardan geldi. Türkiye’de benzersiz bir örnek oluşturan Tarlabaşı 360, İstanbul’un tam merkezinde, İstanbul’a yakışır bir yaşam sunmaya hazırlanırken, hem yeni konuklarına hem de bölgeye ve şehre büyük bir değer katacak. 20 bin metrekarelik alan üzerinde yaklaşık 150 bin metrekare inşaat alanına sahip Tarlabaşı 360 projesi yaklaşık 80.000 metrekare satılabilir alana sahip. Tarlabaşı Bulvarı’nda 220 metrelik cephesiyle de dikkat çeken projenin tamamında ofisler, konutlar, rezidanslar ve ticari bölümler dahil yaklaşık 1.000 ünite bulunuyor. AVRUPA'NIN EN İYİSİ Taksim meydanına sadece 350 metre uzaklıkta ve İstiklal Caddesi paralelinde yer alan, konumu itibariyle ekonomik anlamda da bir atılım ve canlanma vaat eden Tarlabaşı 360, aynı zamanda İstanbulluların gizli kalmış bir kültürel değerle yeniden buluşmasını sağlıyor. Tarihi binaların restore edildiği, diğer yapıların ise aslına uygun olarak çağdaş bir mimari yorumla yenilendiği Çalık Gayrimenkul tarafından yürütülen eşsiz Tarlabaşı 360 projesi, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen “European Property Awards 2013‘te de Avrupalı rakiplerini geride bırakarak “Kentsel Yenileme” kategorisinde birincilik ödülünü almıştı.

Emlak Jet Haber

Tarlabaşı 360 İletişim

0212 293 93 10

Tarihi binaların restore edildiği, diğer yapıların ise aslına uygun olarak çağdaş bir mimari yorumla yenilendiği Çalık Gayrimenkul tarafından yürütülen eşsiz Tarlabaşı 360 projesi, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen “European Property Awards 2013‘te de Avrupalı rakiplerini geride bırakarak “Kentsel Yenileme” kategorisinde birincilik ödülünü almıştı.

Tarlabaşı 360 projesine 4 kat talep!

Taksim meydanına sadece 350 metre uzaklıkta ve İstiklal Caddesi paralelinde yer alan, konumu itibariyle ekonomik anlamda da bir atılım ve canlanma vaat eden Tarlabaşı 360, aynı zamanda İstanbulluların gizli kalmış bir kültürel değerle yeniden buluşmasını sağlıyor.

Tarlabaşı 360 projesine 4 kat talep!_1

Türkiye’de benzersiz bir örnek oluşturan Tarlabaşı 360, İstanbul’un tam merkezinde, İstanbul’a yakışır bir yaşam sunmaya hazırlanırken, hem yeni konuklarına hem de bölgeye ve şehre büyük bir değer katacak. 20 bin metrekarelik alan üzerinde yaklaşık 150 bin metrekare inşaat alanına sahip Tarlabaşı 360 projesi yaklaşık 80.000 metrekare satılabilir alana sahip. Tarlabaşı Bulvarı’nda 220 metrelik cephesiyle de dikkat çeken projenin tamamında ofisler, konutlar, rezidanslar ve ticari bölümler dahil yaklaşık 1.000 ünite bulunuyor.

Tarlabaşı 360 projesine 4 kat talep!_2

Çalık Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye’nin ilk kentsel yenileme projesi olan Tarlabaşı 360, Kasım ayı sonunda yapılacak genel lansmanı öncesinde yatırımcılardan ve İstanbul’un kalbi Taksim’de yaşamayı hayal edenlerden büyük ilgi görüyor. Avrupa’nın “En İyi Kentsel Yenileme” projesi seçilerek başarısını tescilleyen Tarlabaşı 360’da lansman döneminde satışa sunulacak toplam 350 adet ofis ve rezidans için 20 günlük sürede yaklaşık 1.400 adet talep toplandı. Dört katına yaklaşan bu talebin yaklaşık yüzde 20’si ise yabancı yatırımcılardan geldi.

Tarlabaşı 360 projesine 4 kat talep!_3

Avrupa’nın “En İyi Kentsel Yenileme” projesi seçilen İstanbul’un merkezi Taksim’de bulunan Tarlabaşı 360’da Kasım ayı sonunda satışa sunulacak 350 adet ofis ve rezidans ünitesinin 4 katı ön talep toplandı. Geçtiğimiz günlerde başlayan ön talep yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor .

Tarlabaşı 360 projesine 4 kat talep!_4
0 Takipçi