Bu plazada iki ay kira yok!

Maslak No/1, kiralama yolu ile nefes alabilen ofis plaza yaşamına geçmek isteyen firmalara cazip imkanlar ve trafiksiz bir iş hayatı sunuyor.

Maslak No/1 Ofis Plaza Yönetim Genel Müdürü Murat Karaçay, projeye Maslak No/1 adı verilmesinin sebebinin projenin bulunduğu yerin Maslak’taki ilk posta adresi olmasından kaynaklandığını belirtiyor. Aynı zamanda da Eski Büyükdere cad. No: 1 posta adresi adı altında olduklarını da ekliyor. Murat Karaçay, Projenin öne çıkan özelliklerinden en önemlisinin, Sarıyer-Beşiktaş, Zincirlikuyu ve Kemerburgaz bölgelerine çıkışın ilk olarak Maslak No/1 projesinden yapıldığını vurguluyor. Kiralama yöntemi ile firmalarla minimum 5 yıllık anlaşma ile 2013 yılı sonunda buluşacak olan Maslak No/1 projesinin her bir ofis katı 1042 m2’lik toplam 20 kattan oluşmaktadır. Projenin Metre kare fiyatının şuan 35 Dolar olduğunu ve aidatların ise m2 başına 10 TL olacağını ön gördüklerini dile getiren Murat Karaçay, aynı zamanda firmalardan ilk 2 ay kira ve aidat almayacaklarını da belirtiyor. Murat Karaçay, ofis katlarını şap beton olarak teslim edeceklerini, dekorasyon anlamında firmalar talep ettiği taktirde yardımcı olacaklarını, aksi taktirde ise kiralama yapan firmaların şartnameye uydukları sürece istedikleri firmaya dekorasyon yaptırabileceklerinin altını çiziyor.  Şu ana kadar gelen taleplerin çoğunun önce finans sonra da lojistik sektörüne ait olduğunu belirten Murat Karaçay, yabancı firmalardan bekledikleri talepleri göremediklerini, bunun sebebinin ise Türkiye’nin inişli çıkışlı bir dönem geçirmesidir dedi. Maslak’ta geçen seneki Pazar büyüme oranının ise %7 olduğunu ve bu sene de çok farklılık gösteremeyeceğini dile getiren Murat Karaçay, Maslak ilk merkezi iş alanıydı, her zaman da merkezi iş alanı olarak kalmaya devam edecek şeklinde konuştu. Projenin yönetiminin kendi bünyelerinde olacağını, Kokkaya Holding ve Alsar Gayrimenkul ortaklığıyla kurulmuş olan Maslak No/1 Yönetim A.Ş tarafından yapılacağını belirten Murat Karaçay, arsa sahibinin Koçkaya Holding ile Saral Şirketler Grubu olduğunu ve Altınbaş Holding’in ortak olduğu Alsar Gayrimenkul tarafından da Maslak No/1 Yönetim A.Ş’nin kurulduğunun altını çiziyor.

Emlak Jet Haber

Maslak No/1 Ofis Plaza İletişim 0212 286 43 83

Kiralama yöntemi ile firmalarla minimum 5 yıllık anlaşma ile 2013 yılı sonunda buluşacak olan Maslak No/1 projesinin her bir ofis katı 1042 m2’lik toplam 20 kattan oluşmaktadır. Projenin Metre kare fiyatının şuan 35 Dolar olduğunu ve aidatların ise m2 başına 10 TL olacağını ön gördüklerini dile getiren Murat Karaçay, aynı zamanda firmalardan ilk 2 ay kira ve aidat almayacaklarını da belirtiyor.

Bu plazada iki ay kira yok!

Maslak No/1 Ofis Plaza Yönetim Genel Müdürü Murat Karaçay, projeye Maslak No/1 adı verilmesinin sebebinin projenin bulunduğu yerin Maslak’taki ilk posta adresi olmasından kaynaklandığını belirtiyor. Aynı zamanda da Eski Büyükdere cad. No: 1 posta adresi adı altında olduklarını da ekliyor. Murat Karaçay, Projenin öne çıkan özelliklerinden en önemlisinin, Sarıyer-Beşiktaş, Zincirlikuyu ve Kemerburgaz bölgelerine çıkışın ilk olarak Maslak No/1 projesinden yapıldığını vurguluyor.

Bu plazada iki ay kira yok!_1
0 Takipçi