Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş

Antalya’nın tatil beldesi Kaş sarmaşıklarla kaplı sokakları, lezzetli yemekleri ve sakinliği ile tatilcilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Akdeniz’in mavi sularıyla sıcacık güneşini buluşturan Kaş, Antalya’ya 190 kilometre mesafede yer alıyor. Tarihi ve kültürel birikimlerin yanı sıra sualtı doğal zenginliklerini bugüne kadar korumuş olan Kaş'ta Patara antik kenti, Noel babanın evi olarak bilinen St. Nicholas müzesi ve  Xanthos turistler tarafından ilgi görüyor. Kaş’ta tercih edilen plajlar ise şunlardır; Patara Plajı, Kaputaş Plajı, Küçük Çakıl Plajı, Akça Germe Plajı, Seyret Çakılı Plajı, Büyük Çakıl Plajı, Karadere Plajı. Çeşitli konaklama seçeneklerinin bulunduğu Kaş’ta her bütçeye uygun pansiyon ve otelin yanı sıra ucuz fiyatlarda villalar, müstakil evler, satılık ve kiralık yazlık daireler bulmak mümkün. Her mevsim taze tarım ürünleri bulabileceğiniz Kaş'ta çeşitli et yemeklerinden, balık ürünlerinden ve balık çorbasından tadabilirsiniz. Keçiboynuzu pekmezi, karakovan balı ve çam balı yöreye özgü olup mutlaka denemeniz gereken ürünlerdir.

EmlakJet Haber

Antalya Kaş Fotoğrafları

Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş

Kaş’ta tercih edilen plajlar ise şunlardır; Patara Plajı, Kaputaş Plajı, Küçük Çakıl Plajı, Akça Germe Plajı, Seyret Çakılı Plajı, Büyük Çakıl Plajı, Karadere Plajı.

Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş_1

Kaş Antalya

Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş_2

Her mevsim taze tarım ürünleri bulabileceğiniz Kaş\'ta çeşitli et yemekleri, balık ürünleri ve balık çorbasından tadabilirsiniz. Keçiboynuzu pekmezi, karakovan balı ve çam balı yöreye özgü olup mutlaka denemeniz gereken ürünlerdir.

Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş_3

Kaş Harita ve Ulaşım Krokisi

Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş_4

190 km

Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş_5

Antalya Kaş Yazlık Daire

Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş_6

Antalya Kaş Tatil Fırsatları

Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş_7

Antalya Kaş Pansiyon

Antalya'da Şirin Bir İlçe; Kaş_8
0 Takipçi