Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri

Evinizin Havasını Değiştirecek Aydınlatma Önerileri

Huzurlu ve mutlu yaşayacağımız evlerimizi dekore ederken mobilyaları, beyaz eşyaları ve tekstil ürünlerini ön planda tutuyoruz. Ama bunların yanında evimizin aydınlatması da oluşacak atmosferde oldukça önemli bir yere sahip. Aydınlatma, özellikle güneşli günlerin azaldığı sonbahar ve kış mevsimlerinde, evdeki ruh halimizi baştan başa değiştiriyor. Lambader, avize, led abajur, sarkıt gibi değişik ürün ve araçlarla evinize olan bakışınızı baştan aşağı değiştirebilirsiniz. Size ilham olması için farklı aydınlatma fikirlerini bir araya getirdik. Siz aydınlık, mutlu bir ev hayal edin, Emlakjet tak diye bulsun.

Dantel desenli sarkıtla yatak odanıza farklı bir hava katabilirsiniz.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri

Ahşabı ve edison ampulleri seviyorsanız evinizin aydınlatmasını kendiniz bile yapabilirsiniz. Çok uygun fiyatlara arkadaşlarınızı kıskandıracak işler ortaya çıkartın.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri_1

Tasarımda sınır yok. İster kullanılmış, isterseniz sıfır tesisat malzemelerinden oturma odanızın duvarına serbest stil çalışabilirsiniz. Sadece size ait bir tasarım.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri_2

Eğer mutfağınızda büfeniz varsa, led sarkıt lambalarla hem güzel bir aydınlatma hem de minimal bir tasarım yakalayabilirsiniz.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri_3

Sadelikten mi hoşlanıyorsunuz? O zaman bu aydınlatmalar tam size göre.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri_4

Farklı noktalara yerleştireceğiniz aydınlatmalarla odanızın atmosferini ısıtabilirsiniz. Özellikle led şeritlerle hayal gücünüzün sınırı yok.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri_5

Hareketli bir hayatınız varsa ışığı da hareketlendirin. Nereye odaklanmak istiyorsanız ona odaklanın.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri_6

Led şeritleri perdelerinizle uyumlu kullanabilirsiniz. Her zaman güzelliğini kaybetmeyen mumları da unutmamak gerek.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri_7

Maliyeti fazla da olsa gerçek bir led aydınlatmanın havası evinize misafir geldiğinde kendini gösterir. Önüne geçip fotoğraf çeken arkadaşlarınızın Instagram profilleri beğeni yağmuruna tutulacak.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri_8

Küçük led detaylarla güne güzel başlayın. Eviniz size pozitif mesajlar versin.

Eviniz İçin Aydınlatma Önerileri_9
0 Takipçi