Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri

İçinden çıkmak istemeyeceğiniz duş tasarımlarını sizin için bir araya getirdik.

Evde geçirdiğimiz en güzel anlar ne diye sorulsa sıcak duşun altında stresten uzak geçirilen yarım saat diyenler olacaktır. Genellikle banyomuza yaptığımız yatırımın çoğunu şampuan, duş jeli gibi kozmetik ürünler alıyor. Ama öyle duş tasarımları var ki içinde bulunduğunuz ortamı daha keyifli ve huzurlu bir atmosfere çeviriyor. Siz de az veya çok bütçeyle ve sınırsız hayal gücünüzle duş kabininizi veya banyonuzu dekore edebilirsiniz. Siz tüm yaratıcılığınızı kullanacağınız bir ev hayal edin, Emlakjet tak diye bulsun.

Sade tasarım ve gri rengin hakim olduğu bu tasarımda ortam aydınlığı da atmosferin daha güzel görünmesini sağlıyor.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri

Ahşap ve taşın uyumuna bayılanlardan mısınız? İşte bu duş tasarımı tam size göre. Elegan detayları ve kısmen sade görünüşüyle keşke sıcak suyun içinden hiç çıkmasam diyeceksiniz.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri_1

Granit severler için doğal taşın soğuk yüzeyi, duşun sıcaklığıyla bütünleşiyor. Tasarımın bir diğer güzelliği de rose altın renkli metal detaylarda saklı.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri_2

Çatı katı sevenlere ayrıcalık yapmadan olmaz. Kullanışı az olan çatı kenarına yapılan küçük ama sevimli bir duş tasarımı. Ahşap detaylar ve beyaz rengin hakimiyetiyle aydınlık bir görünüme kavuşmuş.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri_3

Sadelik kadar modern bir görünüm isteyenler için beyaz ve cam detaylarıyla aydınlık bir duş ortamı yaratmak mümkün.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri_4

Tuğla detayı sevenler burada mı? Doğal taşlar, güzel bir orkide ve sıcak bir duş birleşti ve bu harika ortamı oluşturdu.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri_5

Koyu renk sevenleri de unutmadık. Hem sade bir tasarım hem de kahverengi tonundaki taşlarıyla rahat ve huzurlu bir ortam oluşmuş.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri_6

Antrasit rengin, uygun ışıklandırmayla ortaya çıkardığı atmosfer… Sizi içine çeken tasarımıyla derinlik algısı yaratıyor.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri_7

Çoğunlukla klasik, biraz da modern detaylarıyla kendinize huzurun başkentini bulabilirsiniz.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri_8

Banyoda bile dikkat çekmeyi sevenler için koyu gri fonda altın rengi detaylarıyla duş kabini mağaza vitrinine dönüşüyor. Avize aydınlatmaları ve mum detaylarıyla kendinizi Afrodit gibi hissedebilirsiniz.

Tasarımıyla Büyüleyen Duş Kabinleri_9
0 Takipçi