Antalya’nın Tatil Cenneti Kemer

Antalya’nın gözde tatil beldesi Kemer, antik kentleri ve 50 kilometre boyunca uzanan eşsiz kumsalı ile tatilcilerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Batı Toros Dağları'nın eteklerinde, Antalya iline 40 kilometre mesafede yer alan Kemer, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden birisidir. Berrak koyları, uzun plajları ve yemyeşil ormanları ile turistlerin ilgisini çeken Kemer'de bir çok tarihi mekan ve eser bulunuyor. Özellikle Phaselis Antik Kenti, Çıralı (Yanartaş), Selçuklu Av Köşkü ve İdyros Antik Kenti turistler tarafından ilgi görürken, son yıllarda Söğüt Cuması, Altınyaka Dere Köyü gibi yüksek yerlere safari turları düzenleniyor. Ayrıca Kemer'in yakınında bulunan Faselis ve Olimpos'a denizden ve karadan ulaşmanın mümkün olması da beldeye ilgiyi arttırmaktadır. Bir tarih şehri olmasının yanı sıra temiz denizleri ile de ünlü olan Kemer'in plajları arasında; Göynük, Beldibi, Kiriş, Çam Yuva ve Tekirova plajları yer alıyor. Tatili ve tarihi bir arada yaşamak isteyenlere çeşitli konaklama fırsatları sunulan Kemer’de uygun fiyatlarda yazlık daire, müstakil evler ve apartman dairelerinin yanı sıra otel, motel, apart otel, tatil köyleri ve pansiyon seçenekleri de bulunuyor. Kemer'de tercih edilen oteller arasında Majesty Otel, Club Kemer Beach, Grand Ring Otel, Uğur Pansiyon ve Orange Hotel yer alıyor.

EmlakJet Haber

Kemer Resimleri

Antalya’nın Tatil Cenneti Kemer

Antalya’nın gözde tatil beldesi Kemer, antik kentleri ve 50 kilometre boyunca uzanan eşsiz kumsalları ile tatilcilerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Antalya’nın Tatil Cenneti Kemer_1

40 kilometre

Antalya’nın Tatil Cenneti Kemer_2

Kemer\'de tercih edilen oteller arasında Majesty Otel, Club Kemer Beach, Grand Ring Otel, Uğur Pansiyon ve Orange Hotel yer alıyor.

Antalya’nın Tatil Cenneti Kemer_3

Antalya Kemer

Antalya’nın Tatil Cenneti Kemer_4

Antalya Kemer Konaklama

Antalya’nın Tatil Cenneti Kemer_5

Kemer\'in plajları arasında; Göynük, Beldibi, Kiriş, Çam Yuva ve Tekirova plajları yer alıyor.

Antalya’nın Tatil Cenneti Kemer_6

Kemer Ulaşım Krokisi

Antalya’nın Tatil Cenneti Kemer_7
0 Takipçi