Balıkesir'in Yükselen Yıldızı Akçay

Balıkesir’in gözde tatil beldesi Akçay, Edremit Körfezi'nin kanatları altında, tertemiz havası ve doğal güzellikleri ile tatilcilerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Deniz, kum, güneş, termal kaynaklar, zeytinlikler ve çam ormanları ile huzurlu bir tatil olanağı sağlayan Akçay, Balıkesir’e 95 kilometre mesafede bulunuyor. İstanbul, Çanakkale, Bursa gibi büyük şehirlere yakın olmasından dolayı tatilcilerin tercih ettiği Akçay'da, Kazdağı’ndan gelip yüksek bir tepeden dökülen Sütüven Şelalesi, Güre Kaplıcaları ve şehir merkezinde bulunan Kaz Dağları’nın simgesi olan efsanevi Sarıkız heykeli görülmesi gereken yerlerdir.

Kıyı boyunca uzanan çay bahçeleri, hediyelik eşyaların satıldığı dükkanlar ve restoranların bulunduğu Akçay’da sardalya balığı, fener balığı, buğulama, kalamar dolma ve börülce suyuna tarhana çorbası tadına bakılması gereken lezzetlerdendir.

Turizm alanın önemli bir tatil merkezi olmaya başlayan Akçay'da uygun fiyatlarda satılık  ve kiralık yazlık daireler bulmak mümkün. Her bütçeye uygun tatil imkanı sunulan Akçay'da pansiyon, otel ve apart seçenekleri bulunuyor. Akçay'ın tercih edilen otel ve pansiyonları arasında Otel Pembe Köşk, Timur Pansiyon, Akçay Benjy Motel ve Akçay Resort Otel yer alıyor.

EmlakJet Haber

Sarıkız Heykeli

Balıkesir'in Yükselen  Yıldızı Akçay

Balıkesir’in gözde tatil beldesi Akçay, Edremit Körfezi\'nin kanatları altında, tertemiz havası ve doğal güzellikleri ile tatilcilerin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Balıkesir'in Yükselen  Yıldızı Akçay_1

Balıkesir Akçay Konaklama İmkanları

Balıkesir'in Yükselen  Yıldızı Akçay_2

Akçay\'ın tercih edilen otel ve pansiyonları arasında Otel Pembe Köşk, Timur Pansiyon, Akçay Benjy Motel ve Akçay Resort Otel yer alıyor.

Balıkesir'in Yükselen  Yıldızı Akçay_3

Balıkesir Akçay Nerede

Balıkesir'in Yükselen  Yıldızı Akçay_4

Balıkesir Akçay Nerede

Balıkesir'in Yükselen  Yıldızı Akçay_5

135 Km

Balıkesir'in Yükselen  Yıldızı Akçay_6

Balıkesir\'in Yükselen Yıldızı Akçay

Balıkesir'in Yükselen  Yıldızı Akçay_7
0 Takipçi