Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler

İçinde okulu, kreşi ve anaokulu barındıran markalı konut projelerini sizler için derledik.

Çocuklu aileler için markalı konut projeleri arasında seçim yaparken projelerin anaokulu, kreş ve ilkokul ve kolejleri barındırması da bugün önemli bir seçim kriteri. Bu eğitim kurumlarına bünyesinde yer veren veya onlara en fazla yürüme mesafesinde olan projeler, çocuklu ailelere servissiz ulaşım imkanı vermesiyle bir adım öne çıkıyor. Devlet okulu, kolej veya kreşlere bünyesinde yer veren veya yürüme mesafesinde olan markalı projeler arasında Batışehir , Nidapark Küçükyalı , Vaditepe Bahçeşehir , Golfkent , Aydos Country , Eston Şehir Koru , Delta İncirli, Tual Bahçekent , Innovia , Bulvar İstanbul , 360 Kurtköy , Avcılar Garden , Bursa Modern , Norm İstanbul , Tema İstanbul , Köy , Bizim Mahalle , İncek Life , Bizim Evler 7 , Selenium Retro 9 , Makyol Yaşam , Saklı Vadi Kartal , Demir Romance , Bizimtepe Aydos , Self İstanbul , İstMarina , Metrolife , Ahes Misal İstanbul , Deniz İstanbul , And Pastel , Bulvar Atakent , Lensistanbul başta geliyor...

Emlakjet Haber- Gizem İncegül

Ege Yapı’nın Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdiği Batışehir projesi dahilinde Doğa Koleji bulunuyor. Batışehir projesinde, proje içindeki bu özel okula en uzak dairenin mesafesi 800 metre. Proje içindeki Batı Park’ta tenis kortları, göletler, bitki yetiştirme bölümleri; Batı Koru’da geniş yeşil alan, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları bulunuyor. Stüdyodan 4+1’e konutların yer aldığı projede kalan az sayıda daire sahiplerini bekliyor. Peşinatsız hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunan Batışehir’de taksitler 2.240 TL’den başlıyor. Proje 2018’de hizmete girecek Mecidiyeköy-Mahmutbey metro çıkışına da yakın bir konumda yükseliyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler

Tahincioğlu imzalı Nidapark Küçükyalı projesi konut ve ofis alanlarının yanı sıra kendi bünyesinde bir okula da sahip olacak. Geniş çocuk oyun alanlarına sahip proje Kadir Has Anadolu Lisesi ve TED Koleji’ne de çok yakın bir lokasyona sahip. Maltepe’de yükselen, Emlak Konut güvenceli Nidapark Küçükyalı, Küçükyalı metro durağına da yakın bir noktada yükseliyor. Proje dahilinde Adalar manzaralı konutlar sunuluyor. Projede % 20 peşinat ve kalan tutarın % 80’ine kredi çekilerek ev sahibi olunabiliyor. Bir diğer seçenek ise % 20 peşinatla 36, % 30 peşinatla 48, % 40 peşinatla 60 ay vadeli, faizsiz ve firma bünyesinde kredilendirmeli ödeme planları.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_1

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirdiği Vaditepe Bahçeşehir projesi dahilinde ilkokul, ortaokul ve lise yer alacak. 2+1’den 5+2’ye değişen konut seçeneklerinin bulunduğu projede sınırlı sayıda 3+1 ve 4+1’ler için satış devam ediyor. Projede çocuk oyun parkları, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, kapalı yüzme havuzu gibi donatılar bulunuyor. Vaditepe Bahçeşehir’de yüzde 5 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme seçeneğinin yanı sıra, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunuluyor. Projede 3+1 daireler 583.000 TL, 4+1 daireler ise 697.650 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_2

Ankara’da inşası uzun süredir devam eden ancak tamamlandığında ciddi prim vadedeceği düşünülen Golfkent projesi dahilinde bir de okul bulunacak. Okulun yanı sıra konut, ticari üniteler, sağlık ve spor tesisleri de Golfkent’te yer alacak. Eskişehir Yolu üzerinde, Çankaya Üniversitesi’nin hemen karşısında bulunan Golfkent’te 2+1 ve 3+1 daireler sunuluyor. Golfkent, 450 dönümlük uluslararası standartlarda ve bir golf sahasına da sahip. Golfkent özellikle, bu geniş golf sahası da dahil olmak üzere 700 bin metrekarelik yeşil alanıyla öne çıkıyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_3

Sinpaş GYO’nun Sancaktepe’de, Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirdiği Aydos Country projesi Sancaktepe Anadolu Lisesi, Samandıra Veysel Karani İlkokulu ve Özel Bilfen Anaokulu’nun hemen karşısında yer alıyor. Çocuklara özel geniş alanların ayrıldığı projede deniz ve orman manzaralı 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’ler bulunuyor. Projeye yakın bir noktada yer alacak 2 ayrı metro hattı ile hızlı raylı sistem, Aydos Country’den ulaşımı kolaylaştıracak. Projeden % 5 peşinat ve 2019 yılında başlayan taksitlerin yanı sıra hemen teslim avantajıyla ev sahibi olmak mümkün.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_4

Polatyol’un Eston Şehir’deki yeni projesi Eston Şehir Koru; Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçeşehir Koleji, MEF Okulları, Alkev ve İstanbul Community School gibi eğitim kurumlarına birkaç dakikalık mesafede yer alıyor. 4.000 kişilik bir kasaba olarak planlanan projede meyve ve sebze bahçeleri, amfi tiyatro, evcil hayvan parkı ve açık hava sineması gibi donatılar bulunuyor. Projede villa, katlı villa, 5 katlı koru konakları, 7-8 katlı koru evleri bloklarında toplam 1.090 konut ve 31 ticari birim inşa edilecek. 2+1’den 5,5+1’e değişen daireler 640.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Ayrıca bahçeli evlerin fiyatı 900.000 TL ile 1.500.000 TL aralığında değişiyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_5

Delta Proje İnşaat’ın Bahçelievler’de, eski Coca Cola Fabrikası olarak bilinen bölgede metroya 400 metre mesafede hayata geçirdiği projesi Delta İncirli’nin kapısının hemen önünde, 100 metre ileride Bahçelievler Kumport Ortaokulu bulunuyor. Proje ayrıca İstanbul Pediatri Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Merkezi ve Özel Aile Hastanesi’ne komşu konumda. 96 konut ve 56 ticari ünitenin yer alacağı projede çocuk oyun parkları ve spor alanları yer alacak.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_6

Emlak Konut güvencesiyle Dağ Mühendislik tarafından Kartal’da inşa edilen Tual Bahçekent, 190 dönümlük arazi üzerinde yükseliyor. Proje sınırları içinde hem kreş hem de okul bulunuyor. Bahçeşehir’e kazandırılan 140.000 metrekarelik dev şehir parkının da yanı başında bulunan proje, ailelere yönelik yapısıyla dikkat çekiyor. Metro istasyonuna da 5 dakika mesafedeki projenin 2019 yılında teslim edilmesi hedefleniyor. Tual Bahçekent’te 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.Projede % 5 peşinattan sonra % 15’lik tutar 1 yıl sonra ödeniyor. Kalan. % 80 banka kredisiyle, ilk taksit Ocak 2019’da olacak şekilde ödenebiliyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_7

Yeşil GYO’nun Esenyurt’a kazandırılan 4 etapta 14.000 konutluk Innovia projesinin ilk 3 etabında satışlar tamamlandı. Son etap için süreç devam ediyor. Innovia 4 bünyesinde bir kreş yer alıyor. Ayrıca Innovia 4’ün hemen karşısında Ahmet Keleşoğlu İlkögretim Okulu ve Vizyon Koleji bulunuyor. % 80’i yeşil alana ayrılan projede çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, süs havuzu ve spor alanları bulunuyor. Innovia 4’te 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılının Ağustos ayında yapılması hedefleniyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_8

Başakşehir-Ayazma’da Özülke ve Özkar Ortak Girişimi’nin hayata geçirdiği Bulvar İstanbul projesi 2 etapta 1.555 konuta sahip. Proje dahilinde Bulvar Çocuk adında bir kreş bulunuyor. Ayrıca Şehit Orhun Göktay İlkokulu ve 15 Temmuz Şehitler İlkokulu projenin yanı başında yer alıyor. Geniş çocuk oyun alanlarına sahip projede çok az sayıda konut, hemen teslim avantajıyla satışta.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_9

Demirnaş Yapı ve Hanesel Yapı ortaklığında hayata geçirilen 360 Kurtköy 536 daire, 2 villa ve 2 anaokulu ve 1.500 kişilik bir kolejden meydana geliyor. Projede 2,5+1’den 5,5+1’e değişen konut seçenekleri yer alıyor. Çamlık Spor Tesisleri’nin hemen üzerindeki proje bu sayede hoş bir manzara vadediyor. Projedeki her dairenin balkon, bahçe ya da terası bulunuyor. Bölgedeki Doğa Koleji’ne de çok yakın bir konumda yükselen proje, 1+1’lerin bulunmadığı, ailelere yönelik yapısıyla dikkat çekiyor. Projede çocuklara özel yüzme havuzu ve oyun alanları yer alıyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_10

Bayburtlu İnşaat projesi Avcılar Garden, hem Mehmet Baydar Anadolu Lisesi hem de anaokuluna komşu bir lokasyona sahip. Az katlı 4 bloktan oluşan projede 2+1 dairelerin genişlikleri 121 ile 132 metrekare aralığında değişirken, 3+1’ler ise 159 metrekare büyüklüğe sahip. Deniz manzaralı daireler bulunan projede çocuk yüzme havuzu ve oyun alanları yer alıyor. Projede % 50 peşinat ve daha sonra kalan % 50’lik tutar teslimde peşin ya da banka kredisiyle ödenebiliyor. Projede 2+1’lerin fiyatları 550.000 TL ile 780.000 TL arasındayken 3+1’ler 700.000 TL’den başlıyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_11

Sinpaş’ın Bursa’daki projesi Bursa Modern’in sınırları dahilinde bir özel ilköğretim okulu, 1.000 metrekarelik anaokulu ve Çocuk Bilim Müzesi yer alıyor. 26.000 metrekarelik göleti, çocuk oyun alanları, spor sahaları bulunan projede satış sürüyor. Hemen teslim projede 1+1’den 5+2’ye değişen konut tiplerinde yaşam alanları sunuluyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_12

MSY Yapı imzalı Norm İstanbul 382 konut ve 1 anaokulundan oluşuyor. Pendik’teki proje 12 katlı, 2+1 ve 3+1’ler içeren 5 konut bloğu ve 3 katlı anaokulu binasına sahip. Proje dahilinde çocuk oyun alanları, PlayStation ve karaoke odası, spor tesisleri ve sinema salonu gibi donatılar bulunuyor. Projede aidatlar ise sabit 150 TL.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_13

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur-Akdaş Ortak Girişim Grubu tarafından Atakent’te hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin “Bahçe” etabında, Bahçeşehir Koleji yer alacak. Kolejin Tema İstanbul kampüsünde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ile Fen ve Teknoloji Lisesi bulunacak. Projede çocuklara özel yüzme havuzu, oyun alanlarının yanı sıra spor sahaları, gölet gibi donatılar yer alıyor. Tema İstanbul’da 1+1’ler 528.000 TL’den, 2+1’ler 696.000 TL’den, 3+1’ler 948.000 TL’den, 4+1’ler ise 1.228.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_14

Siyahkalem Mühendislik İnşaat’ın Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Köy projesi dahilinde anaokulu ve ilköğretim okulunun yanı sıra sağlık merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesis, basketbol, tenis spor ve spa alanları, 3.5 km’lik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkuru gibi donatılar yer alıyor. 2018 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projede 1+1’den 6+1’e konut seçenekleri sunuluyor. Projeden araçla birkaç dakikada mesafede, at binme tesisleri bulunuyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_15

Emlak Konut GYO imzalı Bizim Mahalle Küçükçekmece, 6 etap hâlinde ihaleye çıkacak yeni bir proje. Bizim Mahalle Küçükçekmece’de anaokulu, ortaokul ve park alanı yer alacak. Özel anaokulu alanı için 7,8 dönümlük, ortaokul alanı için 10 dönümlük, park alanı için ise 2,1 ve 6,3 dönümlük alanlar ayrılmış durumda. Geleneksel Türk mimarisine göre tasarlanan proje dahilinde tematik çocuk oyun alanları, sağlık tesisleri, kütüphane, festival alanları, ata sporları merkezi ve resmi kurumlar gibi önemli pek çok donatı bulunacak. Yatay mimarinin hakim olacağı projenin konut çeşitleri, teslim tarihi ve fiyatları henüz belli değil.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_16

Sinpaş GYO’nun Ankara’daki projesi İncek Life, Bahçeşehir Koleji’nin anaokulu ile ilköğretim okullarının ve Mehmet Zakir Ekni Anadolu Lisesi’nin yanı başında bulunuyor. 38’i villa 548 konutun bulunduğu projede 5 farklı tip blok ve 2 tip villa tasarlandı. 1+1 ve 2+1’lerin tükendiği projede 3+1 ve 4+1’ler hemen teslim avantajıyla satışta. Projede çocuklara özel oyun alanları ve yüzme havuzunun yanı sıra göl, gölet, şelale, yürüyüş parkuru, süs havuzu, golf alanı gibi donatılar yer alıyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_17

İhlas Yapı’nın Ispartakule’de hayata geçirdiği projesi Bizim Evler 7’de kreş ve anaokulu yer alıyor. Ayrıca FMV Işık Okulları projeye komşu konumda. Şehit Eyüp Çolakoğlu İlkokulu ise birkaç dakikalık yürüme mesafesinde. Projede çocuk havuzu, mini futbol sahası gibi spor alanları, çocuk oyun bahçeleri, göl kafe, yürüyüş alanları ve kameriyeler, bulunuyor. Hemen teslim projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_18

Aşçıoğlu İnşaat’ın Ataköy’de hayata geçirdiği konut ve ofis olmak üzere 18’er katlı iki bloktan oluşan projesi Selenium Metro dahilinde, Türk Havak girişimiyle Vakıfcan Anaokulu’nun 3. kampüsü kurulacak. 1.000 metrekarelik bir alana yayılacak anaokulunun yanı sıra proje dahilinde çocuk yüzme havuzu ve oyun alanları yer alıyor. Selenium Metro 9 tamamlandığında projenin Selenium Retro ile bağlanacağı cadde, restoran ve mağazalarla keyifli bir alışveriş caddesine dönüşecek. 1+1 ve 2+1’lerin yer aldığı projede teslimler Haziran 2019’da yapılacak.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_19

Makyol İnşaat projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi dahilinde kreş ve projenin bir yanında Beykoop 2. Bölge Dr. Haydar Aslan İlkokulu, diğer yanında Beylikdüzü İMKB Ortaokulu yer alıyor. Proje ayrıca metrobüs durağına, Türkiye’nin en büyük özel hastane gruplarından birine, sağlık ocağına, ilçe belediyesine, alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde. Yaşamın başladığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1’ler sunuluyor. Çocuk yüzme havuzu, oyun alanları, yürüyüş parkuru bulunan Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde faizsiz 36 ay vadeli ev sahibi olmak mümkün.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_20

Data Yatırım imzalı Saklı Vadi Kartal projesi dahilinde anaokulu, kamelyalar, çocuk oyun alanları yer alıyor. Projeden 1-2 dakikalık yürüme mesafesinde ise Faruk Demirbağ İlköğretim Okulu ile Faruk Demirbağ Ortaokulu yer alıyor. 1+1 ve 2+1’lerden oluşan proje, Adalar manzaralı evler sunuyor. Proje dahilinde çocuklara özel alanlar yer alıyor. Proje, E-5 Karayolu'na 700 metre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 8 dakika, TEM'e 5 dakika mesafede yer alıyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_21

Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’ndeki projesi Demir Romance dahilinde Düş Bilginleri Anaokulu yer alıyor. Ayrıca Bizimkent İlkokulu ve Medicana International Hastanesi de projeye birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Geniş çocuk parklarına sahip Demir Romance’ta açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, squash, dans eğitim merkezi, SPA, diyetisyen destekli fitness merkezi, terzi, kuru temizleme gibi alanlar yer alıyor. Proje 776 daire, 28 villa ve 60 ticari birimden oluşurken 1+1’den 4+1’e konutlar sunuluyor. Demir Romance sınırları içinde Migros, kuaför ve restoranlar mevcut.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_22

Sancaktepe Samandıra Mahallesi’nde Halk GYO - Vakıf GYO tarafından inşa edilen Bizimtepe Aydos projesi sınırları içinde 3-5 ve 7-12 yaş gruplarına özel oyun alanlarının yanı sıra bir de anaokulu bulunuyor. Özel Bilfen Anaokulu, Samandıra Veysel Karani İlkokulu ve Sancaktepe Anadolu Lisesi de projeye komşu konumda. 17 blokta 1.037 daireden meydana gelen, % 90’ı peyzaja ayrlan ve Mayıs 2018’de teslim edilecek projede az sayıda 2+1 satışta.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_23

Karden İnşaat’ın Esenyurt’ta, Adile Naşit Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği Self İstanbul’da 27 derslikli; anaokulu, ilkokul, ortaokul kademelerinde eğitim veren özel okul yer alacak. 1.000 metrekarelik çocuklara özel sosyal tesis bulunan projede oyun alanları, çocuk ve yetişkin havuzları ile evcil hayvan parkı bulunuyor. Self İstanbul’da 1+1’den 4+1’e değişen daire tipleri sunulurken fiyatlar 229.000 TL’den başlıyor. Projenin % 85’i yeşil alana ayrılıyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_24

DAP Yapı’nın Kartal’daki projesi İstMarina bünyesinde Mektebim Koleji’nin bir kampüsü yer alıyor. Projenin hemen önünde ise Kartal Çocuk Parkı bulunuyor. Hemen teslim proje dahilinde AVM ve Acıbadem Hastanesi de bulunuyor. İstMarina’da % 5 peşinatla 15 ay ödeme yapılmadan yeni eve hemen taşınılabiliyor. 120 aya kadar uzatılabilen vadelerle aylık taksitler 3.650 TL’den başlıyor. Projede çocuklar için yüzme havuzu ve oyun alanları bulunuyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_25

Sinpaş GYO’nun Sancaktepe’deki projesi Metrolife, çocuklu ailelere yönelik uygun bir proje olarak öne çıkıyor. Doğa Koleji ve Özel Küçük Prens Lisesi, projeye yürüme mesafesinde yer alıyor. Projede çocuk oyun alanı, yansıma havuzları, çim amfi, seyir terası, pergolalar, renk ve koku bahçeleri ile yürüyüş yolları bulunuyor. Projede 1+1’den 4+1’e değişen ev seçenekleri sunulurken fiyatlar 290.000 TL’den başlıyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_26

Süleyman Ekşi İnşaat imzalı Ahes Misal İstanbul, 13 blokta 2.400 konutluk kapsamlı bir proje olarak öne çıkıyor. Proje kapsamında 1.000 kişilik bir okul ve kültür merkezi de inşa edilecek. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler sunuluyor. 2019 sonunda teslim edilecek Ahes Misal İstanbul’da süs havuzları, çocuk oyun alanları ve spor sahaları bulunuyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_27

İstanbul Beylikdüzü’nde Keleşoğlu Holding imzasıyla yükselen Deniz İstanbul projesi dahilinde bir okul da hayata geçiriliyor. Yine proje sınırları içinde oyun alanları, hastane, AVM, çarşı, restoran ve kafeler, sosyal ve sportif kulüp bulunuyor. Deniz İstanbul’un hemen karşısında ise ERA Kolejleri Kavaklı Kampüsü yer alıyor. Projede 1+1’den 4+1’e konut seçenekleri sunuluyor. Deniz manzaralı projenin planındaki tüm yapılar birbirinin önünü kesmeyecek, yükseklikleri denize doğru alçalacak şekilde konumlandırılıyor. Blok aralarında 20 metre mesafe bırakılması ise hem mahremiyet hem de geniş bahçeler sağlıyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_28

AND Gayrimenkul’ün Kartal’daki projesi AND Pastel bünyesinde bir kreş hizmet verecek. Soğanlık metro istasyonuna çok yakın bir konumda yükselen projede Turuncu, Yeşil ve Mavi isimlerinde 3 farklı blok tipi yer alıyor. Mavi Blok’ta 1+1’ler yer alırken diğer 2 blokta ailelere yönelik 2+1’lere ağırlık veriliyor. Yeşil Bloklar’dan ev alanların Komşuköy Tarlaları’nda bahçeleri oluyor. Projede peyzaja geniş yer veriliyor ve çocuklara özel geniş parklar bulunuyor. % 1 KDV avantajının devam ettiği projede yatırımcı faizsiz 60 ay ya da % 0.55 faizli 120 ay kredilendirme de dahil olmak üzere 100’den fazla ödeme seçeceğinden dilediğiyle ev sahibi olabiliyor. Projede kredi ödemeleri Ocak 2019’a yani 2018 yılı sonundaki teslimden hemen sonraya erteleniyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_29

Halkalı Atakent’te Maksem ve Oğuzkağan ortaklığıyla hayata geçirilen, çocuklu ailelere özel olarak tasarlanan Bulvar Atakent projesinde stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmiyor. Proje dahilinde 391 konut, 26 ticari ünite ve 1 kreş bulunuyor. Çocuklar için geniş yeşil alan sunan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler sunuluyor. Site içi güvenliğin sağlanması için ticari üniteler, sitenin dışında konumlandırılıyor. Projede metrekare fiyatları 4.300 TL’den başlarken şirket bünyesinde 10 farklı vade farksız taksitlendirme veya anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar vadeli kredi kullanarak ev sahibi olmak mümkün.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_30

Lens Yapı’nın Kurtköy’deki projesi Lensistanbul’da bir kreş hizmet verecek. Projede ayrıca yürüyüş parkuru, oyun parkı, hobi bahçesi, sauna ve fitness gibi donatılar bulunuyor. Bittiğinde 3.000 kişinin yaşayacağı Lensistanbul projesinde 1+1’den 4+1’e konut seçenekleri sunuluyor. Projedeki 1.162 konuta ek olarak 85 adet ticari ünite bulunuyor.

Okul ve kreşe servissiz, yürüyerek gidilebilen projeler_31
0 Takipçi