25 bin TL peşinat ver, tapunu hemen al

Esenyurt’taki Nota Residence projesinde teslimler bu yıl, Aralık ayının ikinci yarısında başlıyor. 25.000 TL peşinat verip tapunun hemen verilebildiği projede daire fiyatları 199.000 TL’den başlıyor. 1+1’lerden oluşan proje özellikle ilk kez ev sahibi olacaklara, hatta dar gelirli kesime hitap ediyor

Özyurtlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren Neyzen İnşaat’ın projesi Nota Residence’ta teslimlere çok az bir süre kaldı. “1+İlk Evim” sloganıyla özellikle ilk kez ev sahibi olacak kişilere ve dar gelirlilere hitap eden projede 25.000 TL peşinat verenler hemen tapusunu alıyor; kısa sürede evlerine taşınabiliyor. Daire fiyatları ise 199.999 TL’den başlıyor.

Tüyap’a 10 dakika

Nota Residence’ta 84 daire ve 10 ticari alan bulunuyor. 12 katlı tek blok hâlinde inşa edilen proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 10, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika mesafede yükselirken çevresinde Torium AVM, Marmarapark AVM, Akbatı AVM, Esenyurt Üniversitesi gibi merkezler bulunuyor.

7/24 güvenlik sistemi ve görüntülü diyafon sunan, uygun fiyatlarıyla dikkat çeken proje sosyal donatı alanlarından yana da zengin. Projenin Activities Room alanında PlayStation odası, masa tenisi, cep sinema salonu, fitness center ve bir kış bahçesi yer alıyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi