ANT Yapı Turizm Sektörünü Desteklemeye Devam Ediyor

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor.

Ant Yapı , yeni turizm yatırımı için dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Group ile anlaştı. Ant Yapı’nın Bodrum’da gerçekleştireceği projenin bir parçası olması planlanan otel, Radisson Hotel Group’un Türkiye’deki ilk premium oteli olacak. Belçika’daki Radisson Hospitality AB merkez ofisi de İsveç’te Nasdaq Stockholm’den, Türkiye’deki ilk Radisson Collection otelinin Bodrum’da açılacağını borsa ve basına duyurdu. Radisson Collection Anthaven Bodrum Access Otelcilik danışmanlığında geliştirilmekte olup, franchise modelde 2021 yılından itibaren faaliyete geçecektir. “Radisson Collection Resort & Spa Bodrum” ismiyle faaliyete geçecek otelde, beş yıldızlı butik otel ve servis anlayışıyla, 10 bin metrekarelik bir alanda hizmet verilecek. 120 lüks odası ve toplam 1.150 metrekare alana sahip bir spa merkezi bulunacak olan otelde ayrıca; açık-kapalı yüzme havuzları, teras bar, fitness salonları, toplantı odaları, restoranlar ve lounge alanları yer alacak. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group ile yaklaşık 10 yıldır iş birliği içindeyiz. Grubun premium markası Radisson Collection’ın, Türkiye’ye ilk kez bizimle gelmesini, karşılıklı yarattığımız güvenin bir sonucu olarak değerlendiriyoruz’’ açıklamasını yaptı.

ANT Yapı projeleri lüks ve konforu bir araya getirecek

Lüks ve konforun bir araya geldiği ANT Yapı projeleri kalitesi bu projede de deam ederekn, Kopenhag, Belgrad, Edinburg, Roma, Kuveyt, Stockholm, Umman, Gürcistan Kakheti, Riyad ve Londra’da faaliyet gösteren Radisson Collection, eşsiz lokasyonlarda premium yaşam tarzını yansıtan oteller olarak öne çıkıyor. Her biri bulundukları lokasyona göre özgün hissettiren ve çağdaş yaşam standartlarına en uygun modeli sunan Radisson Collection otellerinde, modern tasarım ve dining, fitness, wellness ve sürdürülebilirlik gibi sıra dışı deneyimler bir araya geliyor. Hem ziyaretçiler hem yerel halk için tasarlanan Radisson Collection otellerinin her biri en prestijli bölgelerde kurulmalarına ek olarak, yine o bölgenin en iyi eğlence ve turistik mekanlarına da yakın konumlanıyor.

0 Takipçi