Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını

Avrupa'nın en büyüğü Türkiye'nin ilk ve tek Dino Parkı Antalya'da geçtiğimiz aylarda açılmıştı. Tüm dünyada ziyaretçi akınına uğrayan, milyonları kendine çeken dino parklardan en büyüğü Antalya Göynük'te 30.000 m2 alanda onlarca animatronik dinozor; sesleri, bakışları ve nefesleriyle dokunma mesafesinde, gerçek boyutlarında dinozorlar Türkiye'de ilk ve tek olarak Antalya'da tüm dünyadan gelecek ziyaretçilerini bekliyor.

Avrupa'nın En Büyüğü Türkiye'nin ilk ve tek Dino Parkı Antalya'da geçtiğimiz aylarda açılmıştı. Tüm dünyada ziyaretçi akınına uğrayan, milyonları kendine çeken dino parklardan en büyüğü Antalya Göynük'te 30.000 m2 alanda onlarca animatronik dinozor; sesleri, bakışları ve nefesleriyle dokunma mesafesinde, gerçek boyutlarında dinozorlar Türkiye'de ilk ve tek olarak Antalya'da tüm dünyadan gelecek ziyaretçilerini bekliyor. Geçtiğimiz aylarda Antalya'nın Kemer İlçesi'nde Avrupa'nın en büyük  deep fear-derin korku temalı parkı kuruldu. Parkta hareket edebilen dinozor heykellerinin bulunduğu Dino Park da yer alıyor. Türkiye'nin ilk ve tek korku temalı parkı, Antalya Kemer'de kapılarını açtıktan kısa bir süre sonra ziyaretçi akınına uğruyor. Avrupa'nın en büyük deep fear-derin korku temalı parkı olma özelliği taşıyan park, Mayıs ayında Kemer'e bağlı Göynük Beldesi'nde hizmete açıldı. Antalya'ya 20 kilometre uzaklıkta, 40 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan adrenalin temalı park, iki bölümden oluşuyor. Parkta,  haunted house: perili ev  ve  derin korku  temalı bölüm ile  dino park  bölümleri yer alıyor. Korku temalı bölümde, korku tünellerinin yanı sıra, animasyonlar, yaşayan ölüler ve korku üzerine bilinen tüm kurgularla dolu serüvenler canlandırılıyor. Dinozor park bölümünde ise özel yapım dinozorlar, ses, bakışları ve nefesleriyle dokunma mesafesinde ve gerçek boyutlarında ziyaretçiler için sergileniyor. Ayrıca dev planetariumda ziyaretçiler 3D film izleme şansı buluyor. Ayrıca ziyaretçiler, uzay yolculuğuna hazırlanan astronotların yer çekimsiz alanda yaptığı provaları yapma şansı da buluyor. Alan içerisinde su parkları ve her yaş gurubundan ziyaretçilerin eğlenebileceği oyun alanları da yer alıyor. Korku  ve Dino Park'ın Avrupa'nın en büyük ve komplike tema park projesi olduğunu kaydeden parkın genel müdürü Barış Dursun, her yaşa uygun eğlencenin Dino Park'ta ziyaretçilerini beklediğini belirtti. Park projesinin Türk turizm sektörüne çeşitlilik kazandıracağını savunan Dursun, “Dünyada gördüğünüz hiçbir korku projesi ile aynı olmasın, korku korku olalı böyle işlenmedi denilsin istedik. Hislerle hareket edilecek karanlık labirentli yollar, en büyük kabuslarla karşılaşılacak odalar ve sürpriz aktivitelerle Türkiye'de ilk kez böyle bir deneyim yaşanacak. Antalya'nın bir köşesinde sessiz sedasız paleolitik bir çağ yaşatıyoruz. Dinozorlar gerçek ebatlarında. Gerçeklerine çok yakın, hareketli ve sesliler. Ziyaretçiler gözlerini ayıramayacak. Yeri geldiğinde sizleri ürperterek, korkutacak özelliklere sahipler. Bu özelliklerinden dolayı 1 yılda yaklaşık 300 bin turistin parkı ziyaret etmesini bekliyoruz" diye konuştu.

EmlakJet Haber

Park projesinin Türk turizm sektörüne çeşitlilik kazandıracağını savunan Dursun, Dünyada gördüğünüz hiçbir korku projesi ile aynı olmasın, korku korku olalı böyle işlenmedi denilsin istedik.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını

Dinozorlar gerçek ebatlarında. Gerçeklerine çok yakın, hareketli ve sesliler.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_1

Dinopark\'ta, eğlence ve korku birarada

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_2

Bu özelliklerinden dolayı 1 yılda yaklaşık 300 bin turistin parkı ziyaret etmesini bekliyoruz.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_3

Alan içerisinde su parkları ve her yaş gurubundan ziyaretçilerin eğlenebileceği oyun alanları da yer alıyor.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_4

Dinozor park bölümünde ise özel yapım dinozorlar, ses, bakışları ve nefesleriyle dokunma mesafesinde ve gerçek boyutlarında ziyaretçiler için sergileniyor. Ayrıca dev planetariumda ziyaretçiler 3D film izleme şansı buluyor. Ayrıca ziyaretçiler, uzay yolculuğuna hazırlanan astronotların yer çekimsiz alanda yaptığı provaları yapma şansı da buluyor.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_5

Ziyaretçiler gözlerini ayıramayacak. Yeri geldiğinde sizleri ürperterek, korkutacak özelliklere sahipler.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_6

Parkta, haunted house: perili ev ve derin korku temalı bölüm ile dino park bölümleri yer alıyor. Korku temalı bölümde, korku tünellerinin yanı sıra, animasyonlar, yaşayan ölüler ve korku üzerine bilinen tüm kurgularla dolu serüvenler canlandırılıyor.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_7

Avrupa\'nın en büyük deep fear-derin korku temalı parkı olma özelliği taşıyan park, Mayıs ayında Kemer\'e bağlı Göynük Beldesi\'nde hizmete açıldı. Antalya\'ya 20 kilometre uzaklıkta, 40 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan adrenalin temalı park, iki bölümden oluşuyor.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_8

Antalya\'nın bir köşesinde sessiz sedasız paleolitik bir çağ yaşatıyoruz.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_9

Geçtiğimiz aylarda Antalya\'nın Kemer İlçesi nde Avrupa nın en büyük deep fear-derin korku temalı parkı kuruldu. Parkta hareket edebilen dinozor heykellerinin bulunduğu Dino Park da yer alıyor. Türkiye\'nin ilk ve tek korku temalı parkı, Antalya Kemer de kapılarını açtıktan kısa bir süre sonra ziyaretçi akınına uğruyor.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_10

Avrupa nın En Büyüğü Türkiye\'nin İlk ve Tek Dino Parkı Antalya\'da geçtiğimiz aylarda açılmıştı. Tüm dünyada ziyaretçi akınına uğrayan, milyonları kendine çeken dino parklardan en büyüğü Antalya Göynük te 30.000 m2 alanda onlarca animatronik dinozor; sesleri, bakışları ve nefesleriyle dokunma mesafesinde, gerçek boyutlarında dinozorlar Türkiye de ilk ve tek olarak Antalya da tüm dünyadan gelecek ziyaretçilerini bekliyor.

Antalya Dino Park'a Ziyaretçi Akını_11
0 Takipçi