İzmir'in yeni gözdesi Evora İzmir'de öntalep dönemi

Emlak Konut GYO güvencesi ve Teknik Yapı- Halk GYO işbirliğiyle İzmir'de hayata geçirilecek Evora İzmir projesi için öntalep toplanmaya başladı. Konak'ın Alsancak sınırlarında yükselecek projede konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonları birarada olacak. 1.090 bağımsız bölümden oluşan konut ve ticari fonksiyonlar, 12 bin metrekarelik park alanın yanında yükselecek. Projede fiyatlar ise 475 bin TL'den başlıyor

Teknik Yapı ve Halk GYO, Emlak Konut GYO desteğiyle Ege bölgesinin en büyük projelerinden biri olan İzmir Alsancak Projesi için buluştu. İzmir Konak ilçesinin Alsancak sınırlarında yükselen Evora İzmir, konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonlarını bir arada barındıran karma yapısıyla kente değer katacak.

Sanat galerileri, balo ve konferans salonları da olacak

İzmir Konak ilçesi sınırlarında yapılacak olan Evora İzmir projesi, konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonlarını bir arada barındıran karma proje olacak. Turizm ve kültür fonksiyonlarının yoğun olarak projelendirildiği Evora İzmir’de 1.090 bağımsız bölümden oluşan konut ve ticari fonksiyonlar, 12 bin metrekarelik park alanın yanında yükselecek. Alsancak’ta bulunan yaklaşık 47 dönümlük arazisinde yükselecek Evora İzmir projesi, turizm ve kültür fonksiyonları yoğun olarak tasarlandı. 1.049 adet konut ve 35 adet ticari ünitenin yer alacağı projede ayrıca 500 kişilik balo salonu, bir sanat galerisi ve 485 kişilik konferans salonu yer alırken, projenin içinde 121 oda kapasiteli bir otel de yer alacak. Toplam 12 bin metrekarelik 2 adet park alanına sahip olacak proje, ağırlıkta 1+1 olmak üzere 6+1 büyüklüğe kadar 5 farklı daire tipinden oluşacak.

Alsancak Garı ve Kordon'a komşu

Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı modeliyle hayata geçecek olan Evora İzmir projesi, Kültürpark, Alsancak Garı ve Kordon'a komşu konumda yer alacak. Kordon’a yürüme mesafesinde ve yeşil ile mavinin iç içe olduğu projede toplam 18 bin 800 metrekare yeşil alan bulunacak. EVORA İzmir’de ticari birimlerle birlikte kurgulanan sanat galerileri ve atölyeler, konut sahiplerinin dışında tüm İzmirlilere hizmet eden kamusal alanlara da ev sahipliği yapacak.

Konuttaki % 0,98'lik faiz kampanyası proje için de geçerli

Konut sektöründe başlayan 'Türkiye için Kazanç Vakti' kampanyasındaki koşullar, Evora İzmir projesindeki sınırlı sayıdaki konut için de aynen geçerli olacak. Bu çerçevede; satış bedeli üzerinden yüzde 10 indirime ek olarak indirimli satış bedeli üzerinden sadece yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar 0,98 vade farkı ile bankasız ve kefilsiz konut sahibi olma imkanı tanınacak.

İlk etabı 36 ayda tamamlanacak

8 blokta 1049 rezidans daire, 41 ticari ünite ve 121 odalı otel bulunacak projede 1+1'den 6+1'e kadar çeşitlenecek dairelerin fiyatları ise 475 bin TL'den başlayacak.

İzmir'in yeni gözdesi Evora İzmir'de öntalep dönemi


İzmir'in yeni gözdesi Evora İzmir'de öntalep dönemi _1

Emlak sektöründe gündemi takip edebileceğiniz, hayalinizdeki evi tek adımda bulabileceğiniz yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet uygulamasını indirin .


0 Takipçi