JetFırsat Özelliği İle En Uygun Evi Bulun

Emlakjet ev arayan kişilere uygun fiyatlı ev bulma konusunda önemli kolaylıklar sunuyor. Konut satın almak isteyen bireysel kullanıcılar ve gayrimenkul danışmanlarına yönelik JetFırsat kategorisi kullanıcılara bölgede yer alan uygun fiyatlı konutları görme imkanı sunuyor. JetFırsat butonuna tıklayan kişiler bölgedeki en uygun fiyatlı evlere hızlı bir şekilde ulaşabilecek.

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com ev satın almak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak yeni bir projeye imza attı. Bu kapsamda satılık ev arayanlar, JetFırsat kategorisi ile yaşamak istedikleri bölgenin en uygun fiyatlı ilanına ulaşabilecek. Bu uygulama kapsamında Emlakjet, Endeksa’nın il ilçe ve mahalle bazlı ortalama emlak fiyatlarına sitede yer alan bölge analizinde yer verecek. Emlakjet sitesinde yer alan ilanlar Endeksa’nın ortalama konut fiyatlarının altında ise JetFırsat kategorisinde yer alacak. Böylelikle uygun fiyatlı konut satın almak isteyen kişiler bölgedeki uygun fiyatlı evlere jet hızında ulaşabilecek.

*JetFırsat kategorisi masaüstü ve mobil web alanlarında yer almaktadır.

JetFırsat kategorisi hangi ilanları kapsıyor?

Emlakjet JetFırsat kategorisinde yer alabilmek için bazı kriterlere sahip olması gerekiyor. Bu kapsamda konutun özellikleri ve konumu baz alınarak bir fiyat aralığı hesaplanıyor. Eğer konut, bu aralıktaki minimum değerin %30 altındaysa ‘JetFırsat’ olarak etiketleniyor ve detayında neden ‘JetFırsat olduğunun bilgisini içeren bir fiyat endeksi ile kategori içerisinde yayına alınıyor. Eğer konut JetfFırsat değilse herhangi bir endeks gösterilmiyor.

‘’Teknolojik alt yapımıza önemli yatırımlar yapıyoruz’’

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Emlakjet CEO’su Tolga İdikat , “Emlakjet olarak hayalindeki evi arayanlara yaratıcı çözümler sunmak için teknolojik altyapımıza önemli yatırım yapıyoruz. Bunun yanında ev arama ya da satma deneyimine katkıda bulunacak ürün ve hizmetler geliştiren inovatif şirketlerin hizmetlerini kullanıcılarımızla buluşturmak da bizim için çok önemli. Bu kapsamda JetFırsat kategorisi ile birlikte ev arama sürecinde olanlara aradıkları bölgede yer alan uygun fiyatlı evleri sunarak, ev sahibi olma süreçlerini hızlandırmalarına yardımcı oluyoruz. Bu hizmetimizle ev satın almak isteyen kullanıcılarımıza destek olmayı amaçlıyoruz. JetFırsat kategorisi ile birlikte arama ev arama deneyimini kolay, hızlı bir hale getirerek kullanıcılarımıza sunduğumuz katma değeri bir üst seviyeye taşımayı amaçlıyoruz’’ açıklamasında bulundu.

Sizler de bölgede yer alan uygun fiyatlı satılık daire ilanlarına hızlı bir şekilde ulaşmak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

0 Takipçi