Kar Yapı Edonia Garden Projesinde Yılın Son Kampanyası

Kar Yapı, Pendik ilçesinde inşa edilen Edonia Garden projesi için yılın son kampanyasını başlattı. Projeden konut almak isteyen yatırımcılara iki adet ödeme seçeneği sunuluyor.

İlk seçenek faizsiz peşin fiyatına yüzde 25 peşinat ödenmesi şeklindeyken, ikinci seçenek ise faizsiz peşin fiyatına vade farksız şirket bünyesinde yüzde 35 peşin ve 36 ay eşit taksit şeklinde yatırımcılara sunuluyor. İnşaat sektörünün birçok ihtiyacına yanıt veren Kar Group, bünyesinde Pendik ilçesinde hayata geçirilen Edonia Garden projesi için yılın son kampanyası başladı. Kar Yapı, Edonia Garden projesinden konut almak isteyenlerin karşısına iki ayrı ödeme seçeneği ile çıkarak, ev sahibi olmak isteyenlerin ödeme imkanlarına göre seçim yapabilmelerini amaçlıyor.

Edonia Garden projesinde kaba inşaat tamamlandı

Sunmuş olduğu ödeme kolaylıkları ile ev sahibi olmanın önünü açan Kar Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, yap-sat şeklinde inşa edilen Edonia Garden projesinde kaba inşaatın bittiğini ve örnek dairenin de hazır olduğu söyledi. Kar Yapı Edonia Garden fiyat ve ödeme avantajları ile de ön plana çıkıyor. Projenin 2020 yılının ilk yarısında teslim edilmesinin planlandığını belirten Üçüncü, ‘’Peşin ödemelerde 249 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunduğumuz projemizde yıl sonuna kadar özel bir kampanya çalışması hazırladık. Bu kampanyaya göre konut almak isteyen yatırımcılarımıza iki farklı ödeme imkanı sunuyoruz. Yatırımcılar, Kar Yapı Edonia Garden projesinden vade farkı ödemeden bu seçenekleri kullanarak konut sahibi olabilecekler. Arsa payı dahil edilmeden 120 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilen Edonia Garden’da 4 blokta toplam 388 adet konut ve 12 adet ticari ünite bulunuyor. Dairelerin metrekare büyüklükleri 62.49 metrekare ile 147.41 metrekare arasında değişiyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip bulunuyor.

Edonia Garden projesi içerisinde her daireye özel otopark

Edonia Garden Pendik İlçesinde hayata geçirilen Edonia Garden projesi içerisinde dokuz dönüm peyzaj alanı ve açık alan bulunuyor. Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness center, sauna, buhar odası, hamam, oyun alanları, kafeterya ve süs havuzlarının bulunduğu proje, her daireye özel bir araçlık otopark alanı ile dikkat çekiyor. Ulaşım kolaylıkları ile de diğer projelerden ayrılan Edonia Garden projesi, Marmara Üniversitesi Hastanesine 1,5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 3 kilometrelik bir mesafede bulunuyor. Yeni yapılacak olan Gedik Üniversitesi kampüsüne de 500 metrelik bir mesafede bulunan proje, hızlı feribota ise 7 kilometrelik bir mesafede bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden bağlantı yolu ile Pendik Marina, Tuzla Marina ve Marmaray’a da kolay ulaşım sağlayan bir konumda inşa edilen proje, Şeyhli metro istasyonuna ise birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.

0 Takipçi