Karden İnşaat ticari alanlar hayata geçiriyor

Karden İnşaat, Sembol İstanbul projesi içinde ticari alanlar inşa ediyor.

Karden İnşaat,  Sembol İstanbul projesi içerisinde sunmuş olduğu olanaklar ile Bahçeşehir – Tem bağlantı yolu üzerinde ışıl ışıl bir projeye ve yaşam alanına imza atıyor. 44 mağazadan oluşan çarşı için hazırlıklarını titizlikle yürüten Karden İnşaat, 2015 yıl sonu faaliyete geçecek olan ticari üniteler için tek tek görüşmeleri geçekleştirerek bir birinden değerli markaları bir araya getirmeyi hedefliyor.  Şu ana kadar yüzlerce teklif alan ve görüşmelerini gerçekleştiren proje yetkilileri en kısa sürede markaları netleştirmeyi planlıyor.

Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek proje, 3 farklı kampanya ile müşterisine fırsat sunmaya devam ediyor. Yatırımcılar dilerse yüzde 25 peşinat + 30 ay sıfır faiz imkanı, dilerse yüzde 25 peşinat + yüzde 50 teslimde ödeme imkanı ya da tamamı peşin + yüzde 10 indirim imkanı çerçevesinde sunulan ödeme planlarından yararlanarak konut sahibi olabilecek.

130 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan Sembol İstanbul, yatırımcılarına  yüzde 1 KDV imkânı da sunuyor. 2015 yılında da yatırımcısına kazandırmayı ve bu doğrultuda çalışmalarına devam eden Karden İnşaat, Sembol İstanbul projesi ile yatırımcılarına  yüzde 50 ile yüzde 60 oranları arasında bir kar sunmayı hedefliyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi