Kira Fiyatlarındaki Artış O Sektöre İlgiyi Artırdı! Yeni Kazanç Kapıları Oluştu

Son yıllarda yaşanan kira fiyatlarındaki artışlar ile birlikte depoculuk sektörünü oluştururken, nakliyecilere olan ilgiyi de artırdı. İşte detaylar…

NAKLİYECİLERE TALEP ARTTI 

Ev kiralarının artması ile birlikte uzak lokasyonlara taşınan bireylerin ise sürecin yükünü hafifletmek için kurumsal nakliye firmalarına yönelmiş olduğuna dikkat çeken Ulaş Gümüşoğlu , “Türkiye genelinde konut ücretlerinde ve kiralarda görülen artışlar, zorunlu göç hareketini ortaya çıkardı.

Çünkü özel olarak büyükşehirlerde iki üç katına kadar çıkan kiralar, insanların refah düzeyini düşürerek bir kısmının yaşamış olduğu bölgeden daha uzak bir lokasyona veya farklı bir şehre göç etmesine yol açıyor.

Bu zaman dilimindeki masrafları en aza indirmek ve aynı zamanda eşyaları için yeni ev ya da depolara taşınırken korunaklı paketleme ve aynı zamanda taşıma hizmeti almak isteyenler, kurumsal hizmet sağlayıcılara yöneliyor.

Biz de 40 seneyi aşan deneyimimizle evden eve nakliyat hizmeti sunmaktayız” ifadelerini kullandı.

NAKLİYE SÜREÇLERİNDE EŞYAYA ÖZEL NİTELİKLİ AMBALAJ HİZMETİ 

Kusursuz müşteri deneyimi ilkesi ile operasyonel süreç yarattıklarına dikkat çeken Ulaş Gümüşoğlu , çalışma modellerine dair şu bilgileri verdi:

“Gerek ev gerek ise ofis taşımacılığında nakliye işlemlerini müşteri odaklı bir biçimde keyifli süreçlere dönüştürmekteyiz.

Önce müşterimizin taleplerini dinleyip çözüm üretirken, ardından ise ekspertiz ekiplerimizle mekana gelerek tüm detayları not almaktayız.

Bu doğrultuda fiyat aralığı belirleyip iki taraf için de en uygun ücrette karar kılmaktayız. Taşınma sürecinde her ürüne uygun şekilde ambalajlar kullanırken, kırılabilir ve yırtılabilir eşyaları da film naylonun üstüne yumuşak yüzeyli olan kumaşlar ile kaplıyoruz.”

0 Takipçi