Konya Gayrimenkul Fuarı Bugün Açılıyor

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı bugün açılıyor.

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı , Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı'nın açılışı bugün yapılacak. TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 4 sektörü tek bir çatı altında topladıklarını söyledi. Ersözlü, şunları ifade etti; "İnşaat sektöründe faaliyet gösteren onlarca tedarikçi firmanın, gayrimenkul, mobilya-dekorasyon firmalarının buluşacağı fuarlarda, yeni iş birliklerinden doğacak etkileşimin sektörlere katma değer oluşturacağını düşünüyoruz. Bankalar, gayrimenkul değerleme kuruluşları ve emlakçılar da fuarda yerini alacak. Mobilya ve iç mimari konusunda da önemli firmalar fuarda ürünlerini ve projelerini sergileyecek. Kentsel dönüşüm konusunda da ziyaretçiler fuarda bilgilendirilecekler."

TÜYAP Konya Gayrimenkul Fuarı 4 gün boyunca açık olacak

Memleket'te yer alan habere göre; Ersözlü, bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Konya İnşaat Fuarı'nda, inşaat malzemelerine ait her türlü ürünün profesyonel ziyaretçilerle buluşacağını ifade etti. Ersözlü, "İnşaat, gayrimenkul, mobilya ve belediyelere mal, hizmet, üretim alanlarında faaliyet gösteren önemli firmaların katılımı ile hazırlanan fuarlarımıza, yurt içi ve yurt dışından 30 bine yakın profesyonel ziyaretçi bekliyoruz. TÜYAP Konya Gayrimenkul Fuarı 4 gün boyunca ziyaretçilere teknolojik yenilikler, ekipman ve donanımlar sergilenecektir. Ayrıca 45 ilden 500'e yakın belediye yöneticisi Konya'da buluşarak, Türkiye Belediyeler Birliği Akademisi tarafından düzenlenen sektörel eğitim seminerleri alacak" açıklamasında bulundu. Fuarlar: 25-26-27 Nisan tarihlerinde 10.00-19.00, 28 Nisan Pazar günü ise 10.00-18.00 saatlerinde gezilebilecek.

0 Takipçi