Livera Homes Projesinde Daire Teslimleri Başladı

Fimar Yapı'nın Kemerburgaz'daki projesi Livera Homes projesinde daireler hemen teslim avantajı ve 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 490 bin liradan başlıyor.

Fimar Yapı imzası ile inşa edilen Livera Homes projesinde satışlar devam ediyor. İstanbul Kemerburgaz'da hayata geçirilen proje iki etap haline tasarlandı. Live Homes Kemerburgaz projesinin ilk etap teslimleri yapıldı ve projede yaşam başladı. Livera Homes ikinci etap teslimleri ise 2020 yılında yapılması planlanıyor. Live Homes projesinin ilk etabında 28 daire bulunuyor. Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1, daire alanları ise 68 ile 259 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. Projenin ikinci etabında ise 42 daire bulunuyor. İkinci etaptaki dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Kemerburgaz Livera Homes projesi daire fiyatları 490 bin TL’den başlıyor

Kemerburgaz Livera Homes projesinde daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Ayrıca anlaşmalı bankalar üzerinden aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanma fırsatı da bulunuyor. Livera Homes konum olarak Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Yavuz Sultan Selim köprüsünün hemen yakınında yer alıyor. Proje Gayrettepe-3.Havalimanı Metro hattı Kemerburgaz durağına yürüme mesafesi uzaklıkta konumlanıyor.

0 Takipçi