Maltepe İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları

Emlakjet olarak Maltepe ilçesi özelinde hazırladığımız yatırım rehberimizde, Anadolu Yakası’nın yatırım gözdesi Maltepe’den yatırım yapmak isteyenler için fırsat projelerini derledik.

Emlakjet olarak Maltepe ilçesi özelinde hazırladığımız yatırım rehberimizde , Anadolu Yakası’nın yatırım gözdesi Maltepe’den yatırım yapmak isteyenler için fırsat projelerini derledik.

Maltepe, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Marmara Denizi'ne kıyısı olan bir ilçedir. Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir gibi ilçelerle komşudur. Nüfusu en yüksek dokuzuncu ilçeye olan talep, ilçenin yatırım değerini her geçen gün yükseltmektedir.

Anadolu Yakası’nın Merkezi

Maltepe ilçesi; Anadolu Yakası’nda denize kıyısı olması nedeniyle hem deniz hem de kara ulaşımında merkez bir konumdadır. Adalar manzaralı konut projeleriyle oturum ve yatırım amacıyla sıkça tercih edilen Maltepe, E5 aksı üzerinde konumlanmasıyla; otobüs, minibüs, metro ulaşımlarının merkezindedir. İş merkezlerinin kalbinde bulunan Maltepe ilçesi çok amaçlı bir cazibe merkezi olarak dikkat çekmektedir.

Maltepe İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları

1- Deluxia Dragos

-Maltepe’nin Cevizli Mahallesi’nde yatırım değeri yüksek ayrıcalıklı konut projelerinden biri olan Deluxia Dragos Projesi’nde 1+1 66 metrekare bir dairenin satış fiyatı 530.000 TL ile 580.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

-Prestijli bir konut projesi olan Deluxia Dragos’un 1+1 dairelerdeki kira getirisine bakıldığında eşyasız dairelerin kira getirisi 2.750 TL’den başlamaktadır. Projedeki eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 3.500 TL’den başlamaktadır.

-Mahalledeki konutların amortisman süresi ortalama 22 yıl iken, Deluxia Dragos amortisman süresi 16 yıla düşerek avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

-4 yıl önce tamamlanan proje modern mimarisiyle dikkat çekmektedir.

-Metro durağına yürüme mesafesinde, sahil yolu ve E5 arasında bulunan Deluxia Dragos, eşsiz konumuyla ulaşım akslarının merkezinde yer almaktadır.

Maltepe İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _1

2- Nuvo Dragos

-Maltepe’nin Cevizli Mahallesi’nin gözde projelerinden biri olan Nuvo Dragos projesi güvenli ve prestijli konut seçenekleriyle keyifli yaşamın kapılarını aralıyor.

- Nuvo Dragos Projesi’nde 2+1 125 metrekare bir dairenin satış fiyatı 1.100.000 TL ile 1.180.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

-Nuvo Dragos Projesi’nin 2+1 eşyasız bir dairedeki kira getirisi 4.500 TL’den başlarken 2+1 eşyalı kiralık dairelerin getirisi ise 5.500 TL’den başlamaktadır.

-Mahalledeki konutların amortisman süresi ortalama 22 yıl iken, Nuvo Dragos Projesi ile amortisman süresi 20 yıla düşerek avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

-3 yıl önce tamamlanarak satışa sunulan Nuvo Dragos sağlamlık, deprem yönetmeliğine uygunluk olarak güvenli bir yaşam alanı olarak dikkat çekmektedir.

- Nuvo Dragos sunduğu sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekmektedir. sosyal donatı imkanları arasında; kapalı/açık yüzme havuzu, spor kompleksi, spa merkezi, oyun alanları, seyir terasları yer almaktadır.

-Nuvo Dragos projesinin kendini ayırt eden proje özellikleri ve bulunduğu bölge itibariyle önemli oranda değer artışı yakalayacağı öngörülmektedir.

Maltepe İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _2

3- Ritim İstanbul

-Maltepe’nin Cevizli Mahallesi’nin gözde projelerinden biri olan Ritim İstanbul, Maltepe’nin merkezinde E5’in yanı başında konumuyla yatırım değeri yüksek bir konut projesidir.

-Ritim İstanbul Projesi’nde 1+1 70 metrekare bir dairenin satış fiyatı 550.000 TL ile 600.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

-Ritim İstanbul Projesi’nin eşyasız kira getirisi 2.500 TL’den başlamaktadır. Ritim İstanbul 1+1 eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 3.500 TL’ye çıkmaktadır.

-Mahalledeki konutların amortisman süresi ortalama 22 yıl iken, Ritim İstanbul Projesi ile amortisman süresi 18 yıla düşerek avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

-4 yıl önce tamamlanarak satışa sunulan Ritim İstanbul, konum itibariyle Anadolu Yakası’nın en çok tercih edilen konut projelerinden biridir.

-8 bloktan oluşan komplekste; spor salonu, alışveriş mekanları, restaurantlar bulunmaktadır.

-Cevizli metro durağının, otobüs ve minibüs güzergahlarının, E5’in yanında konumlanan proje sakinlerine ulaşım sıkıntısı yaşatmamaktadır.

Maltepe İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _3

4- Marmaroom

-Maltepe’nin Zümrütevler Mahallesi’nin gözde projelerinden biri olan Marmaroom ilçenin prestijli konut projelerinden biridir.

-Marmaroom Projesi’nde 1+1 65 metrekare bir dairenin satış fiyatı 340.000 TL ile 380.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

- Marmaroom Projesi’nin 1+1 dairelerinde eşyasız kira getirisi 1.800’den başlamaktadır. Marmaroom eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 2.500 TL’ye kadar çıkmaktadır.

-Bölgedeki konutların amortisman süresi ortalama 23 yıl iken projenin amortisman süresi 16 yıldır ve avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

-4 yıl önce tamamlanarak yaşamın başladığı proje denizin ve yeşilin buluşmasıyla görsel şölen yaşatır. Adalar manzaralı olan konutlar temiz havasıyla keyifli bir yaşamın kapılarını aralamaktadır.

-Marmaroom Projesi’nde; açık/kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, kreş, kafe, güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, kapalı otopark bulunmaktadır.

Maltepe İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _4

5- Nest Dragos

-Maltepe’nin Cevizli Mahallesi’nin gözde projelerinden biri olan Nest Dragos Maltepe’nin merkezinde, doğayla iç içe bir yaşam alanı sunmaktadır.

-Nest Dragos Projesi’nde 1+1 60 metrekare bir dairenin satış fiyatı 450.000 TL ile 500.000TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

-Nest Dragos Projesi’nin 1+1 dairelerinin eşyasız kira getirisi 2.000 TL’den başlamaktadır. Nest Dragos 1+1 eşyalı kiralık dairelerin kira getirisi ise 2.700 TL’ye çıkmaktadır.

-Mahalledeki konutların amortisman süresi ortalama 22 yıl iken, Nest Dragos ile amortisman süresi 19 yıla düşerek avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

-Henüz bir yıl önce tamamlanarak yaşamın başladığı Nest Dragos konum itibariyle Anadolu Yakası’nın en çok tercih edilen konumlarındandır.

-Nest Dragos projesi minibüs yoluna 50 metre, Maltepe Metro İstasyonu ve Piazza AVM’ye 500 metre, sahil yoluna 1 kilometre, Anadolu Adliyesi'ne 1,8 kilometre, Bostancı İskelesi'ne 6 kilometre, Bağdat Caddesi'ne 7 kilometre mesafededir.

-Sosyal donatı alanlarıyla dikkat çeken Nest Dragos’ta; açık/kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, kafe, güvenlik, güneşlenme terası, kapalı otopark bulunmaktadır.

- Nest Dragos projesinin kendini ayırt eden proje özellikleri ve bulunduğu bölge itibariyle önemli oranda değer artışı yakalayacağı öngörülmektedir.

Maltepe İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _5

6- Nidapark Küçükyalı

-Maltepe’nin Küçükyalı Mahallesi’nin gözde projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı projesi Küçükyalı ve Maltepe’ye değer katmaktadır.

-Nidapark Küçükyalı Projesi’nde 2+1 121 metrekare bir dairenin satış fiyatı 1.700. 000 TL ile 1.850.000 TL arasında kat farkına göre satışa sunulmaktadır.

-Nidapark Küçükyalı Projesi’nin 2+1 eşyasız bir dairedeki kira getirisi 6.500 TL’den başlarken 2+1 eşyalı kiralık dairelerin getirisi ise 9.000 TL’den başlamaktadır.

-Mahalledeki konutların amortisman süresi ortalama 26 yıl iken, Nidapark Küçükyalı Projesi ile amortisman süresi 16 yıla düşerek avantajlı bir yatırım fırsatı oluşturmaktadır.

-1 yıl önce tamamlanarak satışa sunulan Nidapark Küçükyalı denize karşı konumlandırılmış LEED sertifikası adayıdır. Adalar manzarasıyla Anadolu Yakası’nın huzurlu yaşam alanlarına bir pencere açmaktadır.

- Küçükyalı metro istasyonunun yanı başında konumlanan proje, E5’in üzerinde ve pek çok alışveriş merkezi, ofis gibi alanların yanındadır.

- Nidapark Küçükyalı projesinin kendini ayırt eden proje özellikleri ve bulunduğu bölge itibariyle önemli oranda değer artışı yakalayacağı öngörülmektedir.

Maltepe İlçesindeki Güncel Yatırım Fırsatları _6
0 Takipçi