Mersin Millet Bahçesi İhalesi 19 Şubat'ta Yapılacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Mersin Millet Bahçesi için çalışmalara başladı. Edinilen bilgilere göre projenin ihalesi 19 Şubat’ta yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından oldukça önemsenen millet bahçelerinin yapımına devam ediliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Mersin’de hayata geçirilecek olan Mersin Millet Bahçesi için çalışmalara başlandı. Mersin’e değer katması beklenen proje TOKİ tarafından oldukça önemseniyor. Proje ile ilgili çalışmalar sürdürülürken projenin ihale süreci gündeme geldi. Mersin Millet Bahçesi İhale işlemleri 19 Şubat 2019 saat 14:30’da gerçekleştirilecek.

Mersin Millet Bahçesi Projesi Bölgenin Yükselen Değeri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Mersin Millet Bahçesi projesi dahilinde yapılan çalışmaların bölgeye oldukça değer katacağının oldukça önemli olduğunu belirtiyor. Hayata geçirildiği il ve ilçelerde konut fiyatlarını artıracak olan millet bahçelerinin Mersin'in de değerine değer katması bekleniyor. Mersin Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi 19 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

0 Takipçi