Mesa Bodrum Demirbükü Projesinde Satışlar Devam Ediyor

Mesa; Bodrum’un en özel koylarından birinde Mesa Bodrum Demirbükü projesi ile çok özel bir projeye imza atıyor. Bulunduğu doğal coğrafya ile sınır gözetmeksizin bütünleşen, dört mevsim keşfedilmeyi bekleyen doğası, denize sıfır konumu ve konforun tasarıma dönüştüğü tüm ayrıntılarla Private Luxury bir yaşam konseptini Bodrum’da hayata geçiriyor.

Mesa Bodrum Demirbükü , Mesa tarafından tarafından yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile ‘en iyi’yi hayata geçirmek üzere tasarlandı. Rafine zevklerin stil sahibi estetik ayrıntılar ile buluştuğu çok özel projenin tasarım sürecinde Mesa, 7 mimarlık ofisinin katıldığı bir yarışma düzenledi. Yarışma sonunda projeyi, ‘doğaya karışan mimari’ yaklaşımıyla geliştirdikleri yazılım ile yurtiçinde ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atmış Erginoğlu & Çalışlar kazandı. Yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu belirlendi ve coğrafyanın doğal yapısına uygun mimari özellikler taşıyan bir projeye hayat verildi. Proje, doğayı bütünleştiren bir mimari yaklaşımla oluşturulmasının yanı sıra zamansız, efektif ve çağdaş bir tasarımla yaratıldı. Ahşap ve taş kullanımının yoğun olduğu Mesa Bodrum Demirbükü projesinde kullanılan geçirgen yüzeylerle güneş ışığından maksimum fayda sağlanması hedeflendi. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu proje, 200 bin metrekarelik bir arazide 67 bin metrekare satılabilir alan kullanılarak tasarlandı. Projede yeşile ayrılan alan ise 130 bin metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Mesa Bodrum Demirbükü projesi doğa ile bütünleşiyor

Çağdaş ve lüks yaşamın tamamen doğanın içinde ve her detayıyla özenle kurgulandığı projenin peyzajı uzun yıllardır Bodrum’da yaşayan Ata Turak’ a teslim edildi. Bodrum’un doğasına ve florasına hakim Ata Turak’ın projede kullandığı tüm bitkiler Bodrum’un mikro iklimine, toprak ve su yapısına uygun olması sebebiyle suya asgari düzeyde ihtiyaç duyuyor. Her detayda doğaya olan saygısını ortaya koyan Mesa Bodrum Demirbükü’ nde hayatın başlaması ile birlikte yeşil alan sulamasının deniz suyunu tatlı suya çevirerek yapılması planlanıyor. Mesa Bodrum Demirbükü projesi 3 farklı villa tipi, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle 6 farklı rezidans ünitesinden oluşuyor. 2+1 ‘den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir oteli bulunan projenin dairelerinin büyüklükleri 118 ile 520 metrekare arasında değişiyor. Tüm Doğallığıyla Hayalinizdeki Yaşam Dört Mevsim Maksimum Konforla Mavinin, yeşilin, denizin ve ormanın dinginliğini tüm yıl boyunca MESA farkı ile yaşamanın mümkün olabileceği Mesa Bodrum Demirbükü projesi ile Mesa, kalitesine özgü lüks standartlarını bir üst seviyeye taşıyor. Ulaşılabilecek en yüksek konfor ile teknoloji, kalite, hacim, yaşam ve sosyal olanakları Mesa kalitesiyle sunuluyor. Proje ayrıca açık havuzu, ve projeye özel restoranının yanı sıra 2,5 kilometrelik koşu ve yürüyüş parkuruna sahip. Sporlarını bir eğitmen eşliğinde yapmayı tercih edecek Mesa Bodrum Demirbükü sakinleri proje kapsamında personel trainer hizmetinden de yararlanabilecek.

0 Takipçi