Piyalepaşa, ‘En iyi karma kullanım’da ödülleri topluyor

Türkiye’de özel sektör imzasıyla hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017’den 2 ödülle döndü. Proje, Türkiye içinde “En İyi Karma Kullanım Projesi” ve “Konut - Yüksek Katlı Bina” kategorilerinde ödüle layık görüldü. Proje ayrıca, “Dünyanın En İyi Karma Kullanım Projesi” kategorisinde aday da gösterildi

Polat İnşaat imzasıyla Piyalepaşa’da yükselen, 760 konut ve 190 rezidansın yanı sıra ofis ile otel blokları ve Alışveriş Sokağı ile özel sektör imzalı en büyük kentsel dönüşüm proje si Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards 2017’de 2 ödüle layık görüldü.

Dünyanın en iyi karma kullanım projesi olmaya aday

Proje, Türkiye içinde “En İyi Karma Kullanım Projesi” seçilirken Piyalepaşa İstanbul’un 190 daireden oluşan 16 katlı rezidans bloğu “Konut - Yüksek Katlı Bina” kategorisinde birinci oldu. Piyalepaşa İstanbul, Türkiye sınırları içinde en iyi karma kullanım projesi seçildi ancak, International Property Awards bünyesinde “Dünyanın En İyi Karma Kullanım Projesi” kategorisinde de aday gösterildi. Sonuç, 4 Aralık’ta belli olacak.

Piyalepaşa İstanbul 28. Kristal Elma ödül töreninde farklı kategorilerde 4 ödül almıştı. Proje daha önceki yıllarda düzenlenen International Property Awards ödül törenlerinde “Highly Recommended Award” yani “Tavsiye Edilen Yatırım” ve “Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Dairesi” ödüllerini kazanmıştı. Digital Signage Expo Apex 2016’da “Etkinlik ve Sunum” kategorisinde gümüş ödül alan proje, 13. Kırmızı Ödülleri’nde “Basında En İyi Yüksek Bütçeli Reklam Kampanyası” ödülü ve 12. Kent ve Yaşam Ödülleri’nde “Kent Markası” ödülüne de layık görülmüştü.

Emlakjet Haber

0 Takipçi