The Mandarins Acıbadem’in 1. etabı tamamlandı

The Mandarins Acıbadem projesinde 1. etap inşaatı, ilk yılında tamamlandı. Metro ve metrobüse yakın konuma sahip projede teslimler Mayıs ayında gerçekleşecek. Proje, Tarihi Salı Pazarı’na komşu olacak ve 2020’de hizmete girecek açık alan AVM’siyle Bağdat Caddesi’ne rakip olmayı planlıyor

Mandarins Gayrimenkul’ün kentsel dönüşüm projesi The Mandarins Acıbadem’in 22 katlı 2 bloktan oluşan ilk etabında inşaat, taahhüt edildiği gibi ilk yılında tamamlandı. 1,2 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen, Avrasya Tüneli’nin Anadolu yakası çıkış noktasında yer alan 2 etaplık projede 1+1’den 5+1’e değişen seçeneklerde 493 daire yer alıyor. Dairelerin genişliklerinin 70 ile 287 metrekare aralığında değiştiği projede 5 yıldızlı yaşam konforu sunuluyor.

Teslimler Mayıs ayında gerçekleşecek

Mandarins Gayrimenkul Satıştan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Emin Can Aydın, demir, beton ve diğer yapı malzemelerinin maliyetinin artmasına rağmen çalışmaların hiç durdurmadan 1. etap inşaatının taahhüt edilen sürede tamamlandığını belirtti. Aydın, “Tüm ince işçiliklerin de tamamlanması ile Mayıs ayında ev sahiplerimiz dairelerine yerleşmeye başlayacak, yatırımcılar da Nisan ayından itibaren konutlarını kiraya verme işlemlerini gerçekleştirebilecekler” dedi.

16 ticari ünite için talep toplanıyor

Mandarins Cadde ismiyle açık alan alışveriş merkezine dahil olacak Mandarins Gayrimenkul’ün ilk etapta 32, ikinci etapta ise 38 dükkanı bulunacak. İlk etaptaki ünitelerin 16 tanesi için talep toplanmaya başladı. Bu ticari ünitelerde giyimden ev dekorasyonu ve tekstiline, kozmetikten elektronik ürünlere kadar pek çok alanda dünyaca ünlü markalar yer alacak.

Tarihi Salı Pazarı’na komşu açık alan AVM’si olacak

The Mandarins Acıbadem’in bir diğer avantajı ise, Kadıköy Mandıra Caddesi üzerinde yeniden inşa edilen Tarihi Salı Pazarı’na komşu olarak, cadde konseptinde hayata geçirilecek olan açık alan alışveriş merkezi projesine dahil olması. Açık alan alışveriş merkezi projesindeki 300 dükkanından 70’i, The Mandarins Acıbadem’in ticari ünitelerinden oluşuyor. Anadolu yakasının en geniş alana ve en fazla ticari üniteye sahip açık alan alışveriş merkezi olacak projenin Kadıköy’de yeni bir kent meydanı olması öngörülüyor.

Alışveriş caddesi projesinin 2020 yılında tamamlanarak kapılarını açması bekleniyor. Açık alan alışveriş merkezinin hizmete girmesiyle geçtiğimiz yıl ziyaretçi trafiği % 27 azalan Bağdat Caddesi’nin popülaritesini elde etmesi bekleniyor.

Metro ve metrobüse yakın konuma sahip

Akasya AVM’nin yanı başındaki The Mandarins Acıbadem; 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Ünalan metro durağı, Uzunçayır Metrobüs durağı, Göztepe Medical Park Hastanesi, Doğa Koleji ve Doğuş Üniversitesi gibi noktalara yakınlığıyla öne çıkıyorr.



0 Takipçi