TOKİ Sivas Kangal Projesi Daire Teslimleri Gerçekleşti

Sivas Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kangal Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 96 konutun sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

Sivas'ın Kangal Belediyesi, TOKİ ile yaptığı anlaşma kapsamında ilçede inşa edilen 96 konutu sahiplerine teslim etti. Haber 24'ün haberine göre Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, 2019-2023 döneminde ilçede hem istihdam sağlayacakları hem de konut sahibi yapacakları projeyi anlattı. Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, konut edindirme kapsamında TOKİ’nin yanı sıra belediye olarak da 385 kişiyi ev sahibi yaptıklarını açıkladı. Öztürk, "Toplu konut alanında yapmış olduğumuz TOKİ Sivas Kangal projesi , belediye işbirliği ile birlikte 96 tane 2+1 konut ticarethane ibadethane ve çocuk oyun park alanları olarak bunları yapıp halkımızın hizmetine verdik.

''TOKİ projeleri devam edecek''

Orada insanlarımız huzurlu bir şekilde hayatlarını idame ettiriyorlar. Diğer taraftan 500 Evler diye ilçemizde tabir edilen ve 3+1 Enerji Bakanlığından belediyemize kazandırdığımız bölgede yaklaşık 385 konut vardı. Bunları yaklaşık 408 bin metrekarelik bir alanda arsa paylarıyla birlikte halkımıza satışını gerçekleştirdik. TOKİ projeleri devam edecek. Satışlar 25 bin liradan 45 bin liraya kadar gerçekleşti. İnsanlara konut edindirme çalışmalarımız oldu. Bir diğer konut edindirme projemizde başladı. Bu biraz lüks olacak. Belediye lojmanlarımızın olduğu alanda 1200 metre kare bir yapımız vardı. Orada ki o berbat binaları kaldırarak altları iş yeri üstü konut olmak üzere 28 daire 9 tane de iş yeri yapımına başladık ve inşaat çalışmaları tamamlandı. Hem halkımızı konut edindiriyoruz hem de ilçemizi yeniden inşa ediyoruz" diye konuştu. 2019-2023 yılları arasında belediye olarak önemli bir projeyi hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Mehmet Öztürk, hem istihdam sağlayacaklarını hem de konut edindirecekleri projeyi anlattı’’ açıklamasında bulundu.

0 Takipçi